Συγκλονίζει ο Όσκαρ Γκαρθία για το θάνατο της κόρης του

Ποδόσφαιρο
Συγκλονίζει ο Όσκαρ Γκαρθία για το θάνατο της κόρης του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αναρωτιόμουν για ποιο λόγο δεν συνέβη σε μένα. Εκείνη είχε όλη τη ζωή μπροστά της...»

Σε νέα συνέντευξή του, ο Όσκαρ Γκαρθία μίλησε ξανά με συγκλονιστικά λόγια για τον θάνατο της κόρης του από καρκίνο.

Η 21χρονη Μαρίνα έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Νοέμβριο έχοντας δώσει γενναία μάχη και ο πατέρας της συγκλονίζει για άλλη μια φορά μιλώντας για τη μεγάλη απώλεια.

«Αναρωτιόμουν για ποιο λόγο δεν συνέβη σε μένα. Εκείνη είχε όλη τη ζωή μπροστά της...H μάχη με τον καρκίνο κράτησε μερικά χρόνια, στην αρχή όταν έκανε την επέμβαση πιστέψαμε ότι θα γίνει καλά. Μετά, όμως, υπήρξε υποτροπή. Ήταν πολύ σκληρά χρόνια. Μερικούς μήνες πριν από τον θάνατό της οι γιατροί μας ενημέρωσαν ότι ήταν κάτι που πια θα μπορούσε να συμβεί» είπε συγκινημένος ο Ισπανός τεχνικός μιλώντας στο Radio Catalunya και πρόσθεσε:

«Δεν είμαστε ούτε οι πρώτοι, ούτε οι τελευταίοι στους οποίους συμβαίνει. Προσπαθούμε να το αποδεχθούμε. Δεν υπάρχει άλλο φάρμακο. Ήταν ένα πολύ σκληρό χτύπημα, διότι είναι κάτι αφύσικο στη ροή της ζωής, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά διότι μόνο έτσι μπορείς να προχωρήσεις. Πρέπει να μείνουμε δυνατοί για τις άλλες δύο κόρες μας. Οι ενήλικες πολλές φορές βρίσκουμε δυνάμεις που τα παιδιά δεν μπορούν να φανταστούν. Είπα στις κόρες μου ότι αν θέλουμε να κλάψουμε, μπορούμε και πρέπει να το κάνουμε. Ποιος είπε ότι πρέπει να είμαστε πάντα δυνατοί;».

Πηγή: sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News