Χωρίς Λεβαντόφσκι το πρώτο clasico του Κυπέλλου

Ποδόσφαιρο
Χωρίς Λεβαντόφσκι το πρώτο clasico του Κυπέλλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 34χρονος άσος θα μείνει εκτός για δύο περίπου εβδομάδες…

Χωρίς τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα παραταχθεί η Μπαρτσελόνα στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (2/3), καθώς, όπως ανακοίνωσαν οι Καταλανοί, ο Πολωνός στράικερ έχει ένα πρόβλημα στο αριστερό πόδι, ωστόσο δεν διευκρινίζουν το ακριβές διάστημα της απουσίας του.

Ο 34χρονος άσος, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ των «μπλαουγκράνα» στην τρέχουσα σεζόν με 25 τέρματα σε 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, τελείωσε τον αγώνα με την Αλμερία με μυικά προβλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ισπανικής "Relevo", θα μείνει περίπου δύο εβδομάδες εκτός δράσης, όπερ σημαίνει ότι θα είναι έτοιμος για τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Ρεάλ που είναι προγραμματισμένος για τις 19 Μαρτίου.

Εφόσον επιβεβαιωθεί αυτή η πρόβλεψη, εκτός από το "Clasico" της Πέμπτης ο «Λέβα» θα χάσει τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής με τη Βαλένθια στο «Καμπ Νου», ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στο ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» (12/3).

Σε κάθε περίπτωση, θα υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού, ο οποίος έρχεται σε ένα χρονικά κρίσιμο σημείο για την Μπαρτσελόνα.

Πηγή ΑΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News