Επιβεβαίωση για Ατσού, δυστυχώς είναι νεκρός...

Ποδόσφαιρο
Επιβεβαίωση για Ατσού, δυστυχώς είναι νεκρός...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O μάνατζερ του Ατσού, Μουράτ Ουζουνχεμέντ και να επιβεβαιώσει με δηλώσεις του το θάνατο του παίκτη μετά από 12 ημέρες αναζήτησης για εκείνον.

"Ο Κριστιάν Ατσού βρέθηκε και πέθανε με τραγικό τρόπο", είπε μέσω γραπτής δήλωσης για τον Ατσού, που βρέθηκε μέσα στα ερείπια ενός σπιτιού στην Αντιόχεια, που ισοπεδώθηκε από τον σεισμό που έπληξε την πόλη Καχραμανμαράς.

Η μοίρα έπαιξε μάλιστα πολύ σκληρό παιχνίδι στον 31χρονο εξτρέμ, με τον διοικητικό διευθυντής της Χατάισπορ, Φατίχ Ιλέκ, να αποκαλύπτει πως ο 31χρονος είχε κλείσει αεροπορικά εισιτήρια στις 23:00 στις 5 Φεβρουαρίου, μία ημέρα πριν από τον σεισμό και πως ο ίδιος ο Ατσού τα ακύρωσε μετά από δικό του νικητήριο γκολ στο 97ο λεπτό του αγώνα απέναντι στην Κασίμπασα.

"Δεν έπαιξε εναντίον της Γκαζιαντέπ, αλλά σημείωσε το νικητήριο γκολ την τελευταία στιγμή στον αγώνα με την Κασίμπασα. Στην πραγματικότητα, πήγαινε στο εξωτερικό για να επισκεφτεί την οικογένειά του.

Αλλά όταν έπαιξε καλά και σκόραρε, ακύρωσε το εισιτήριό του. Ο σεισμός έγινε στις 04:00 και η πτήση του ήταν στις 23:00. Ακύρωσε το εισιτήριο. Απόλυτη τραγωδία", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, λίγες ώρες πριν επιβεβαιωθεί η τραγική είδηση του χαμού του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News