Γιακουμάκης: «Είμαι πεινασμένος για γκολ»

Ποδόσφαιρο
Γιακουμάκης: «Είμαι πεινασμένος για γκολ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επίσημη παρουσίαση του Έλληνα επιθετικού από την Ατλάντα Γιουνάιτεντ

Ο Γιώργος Γιακουμάκης παρουσιάστηκε από την Ατλάντα Γιουνάιτεντ και στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε στους στόχους του με την ομάδα του MLS, αλλά και τον λόγο που διάλεξε να κάνει το βήμα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και όχι για την Ιαπωνία.

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι πεινασμένος για γκολ, ενώ του αρέσει να παίζει νιώθοντας πίεση, γιατί αυτό του δίνει κίνητρο για δουλειά.

Το νέο απόκτημα της Ατλάντα προλόγισε ο αντιπρόεδρος και τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, πρώην αρχηγός της Εθνικής Ομάδας των ΗΠΑ, Κάρλος Μποκανέγκρα.

Για το αν νιώθει πίεση: "Φυσικά και νιώθω πίεση και είμαι χαρούμενος που νιώθω πίεση. Αν δεν το ένιωθα, δεν θα είχα μεγάλο κίνητρο. Μου αρέσει πίεση, δουλεύω με αυτή όλη την ώρα".

Για τον λόγο που επέλεξε την Ατλάντα Γιουνάιτεντ: "Ο Κάρλος Μποκανέγκρα, ήταν ο μόνος που ήρθε στη Γλασκώβη να με επισκεφθεί. Αυτό σημαίνει πολλά. Ήθελα να πάω κάπου αλλού, όπου θα ένιωθα πιο σημαντικός".

Για το MLS και πόσο διαφέρει με το σκωτζέζικο πρωτάθλημα αλλά και τους στόχους του: "Πιστεύω ότι το MLS είναι πιο ανταγωνιστικό από το σκωτσέζικο πρωτάθλημα, όλοι προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Οπότε πιστεύω ότι θα βρω ακόμα περισσότερο χώρο. Είμαι πεινασμένος για γκολ. Αυτό είναι το καύσιμό μου. Το να σκοράρω στο πρώτο ματς, θα ήταν το καλύτερο".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News