Δημοσίευσε τις εξετάσεις του Μπενζεμά ο μάνατζερ του: «Μπορούσε να παίξει στα νοκ-άουτ του Μουντιάλ»

Ποδόσφαιρο
Δημοσίευσε τις εξετάσεις του Μπενζεμά ο μάνατζερ του: «Μπορούσε να παίξει στα νοκ-άουτ του Μουντιάλ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα επεισόδια στη διαμάχη του Καρίμ Μπενζεμά με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ, με επίκεντρο τη μην συμμετοχή του στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Καρίμ Ντιαζιρί ατζέντης του κατόχου της Χρυσής Μπάλας, ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις εξετάσεις που έγιναν στο Κατάρ μετά τον τραυματισμό που υπέστη και που τον έθεσε οριστικά εκτός διοργάνωσης.

Το έκανε με το ακόλουθο μήνυμα, το οποίο τροφοδοτεί την αντιπαράθεση του παίκτη με τον ομοσπονδιακό κόουτς της Γαλλίας Ντιντιέ Ντεσάν.

«Το βάζω εδώ, αλλά πριν από αυτό συμβουλεύτηκα τρεις ειδικούς που επιβεβαίωσαν τη διάγνωση ότι ο Μπενζεμά θα μπορούσε να είναι έτοιμος από τη φάση των "16" να είναι, τουλάχιστον, στον πάγκο. Γιατί του ζητήσατε να φύγει τόσο γρήγορα;», ρωτά με σαφή υπαινιγμό προς τον προπονητή των «τρικολόρ».

Το ρεπορτάζ της ισπανικής «Marca» είχε αναφέρει στις 13 Δεκεμβρίου ότι ο Μπενζεμά θα μπορούσε να έχει συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η απόφαση του Ντιντιέ Ντεσάμπ να προχωρήσει χωρίς τον πολύπειρος επιθετικό μπορεί να θεωρηθεί βιαστική υπό το φως της διαδικασίας ανάρρωσης του ποδοσφαιριστή, που τραυματίστηκε σε προπόνηση στη Γαλλία στις 19 Νοεμβρίου. Για τον παίκτη είχε οριστεί περίοδος αποθεραπείας τριών εβδομάδων, η οποία έληξε στις αρχές Δεκεμβρίου.

Η Γαλλία έπαιξε τον αγώνα της για τους 16 της διοργάνωσης με την Πολωνία στις 4, ενώ ο Καρίμ, μετά τη συντόμευση των προθεσμιών, απόλαυσε λίγες ημέρες ρεπό στο Ρεϊνιόν, αφού αποκλείστηκε από τον προπονητή του. Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης πήγε διακοπές σε άριστη κατάσταση. Αυτό έγινε στις 29 Νοεμβρίου, την ίδια μέρα που ο Ντεσάμπ απέκλεισε οριστικά την επιστροφή του στο Κατάρ.

Μια διαμάχη που έληξε με το αντίο του Καρίμ στην εθνική ομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News