UEFA Super Cup: Βασίλισσα… όνομα και πράγμα η Ρεάλ Μαδρίτης

Ποδόσφαιρο
UEFA Super Cup: Βασίλισσα… όνομα και πράγμα η Ρεάλ Μαδρίτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατέκτησε άλλον έναν ευρωπαϊκό τίτλο επικρατώντας 2-0 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Όπως ακριβώς τελείωσε την περσινή σεζόν ξεκίνησε τη φετινή η περσινή κάτοχος του Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης! Με ευρωπαϊκή κούπα! Οι Merengues ήταν κλάση πάνω από την κάτοχο του Europa League, Φρανκφούρτη, της οποία επιβλήθηκαν με 2-0 και έβαλαν ακόμα έναν τίτλο στο μυθικό παλμαρέ τους.

Παρά τις 14 κατακτήσεις του Κυπέλλου Πρωταθλητριών για την Ρεάλ αυτό ήταν «μόλις» το 5ο Super Cup Ευρώπης [2002, 2014, 2016, 2017], με το οποίο έπιασαν στην κορυφή της λίστας Μίλαν και Μπαρτσελόνα. Ακόμα ένα γκολ πέτυχε ο Καρίμ Μπενζεμά, που έφτασε τα 324 και άφησε για πάντα πίσω τον μύθο, Ραούλ.

//--> //-->

Στο 37’ ο Αλάμπα άνοιξε το σκορ και στο 65’ όλα τελείωσαν οριστικά με σκόρερ τον Γάλλο επιθετικό, που αναμφίβολα είναι ο κορυφαίος την φετινή χρονιά στον κόσμο!

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά – Καρβαχάλ (85’ Ρούντιγκερ), Έντερ Μιλιτάο, Άλαμπα, Μεντί – Μόντριτς (67’ Ροντρίγκο), Καζεμίρο, Κρόος (85’ Τσουαμενί) – Βαλβέρδε (76’ Καμαβινγκά), Μπενζεμά, Βινίσιους Ζούνιορ (85’ Θεμπάγιος).

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Όλιβερ Γκλάσνερ): Τραπ – Τουρέ (69’ Αλάριο), Τούτα, Εντικά – Κνάουφ, Σο, Ρόντε (58’ Γκέτσε), Λεντς – Καμάντα, Λίντστρεμ (58’ Μουανί) - Σάντος Μπορέ.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News