Ρεάλ-Άιντραχτ: Απόψε για τον τίτλο του UEFA Super Cup

Ποδόσφαιρο
Ρεάλ-Άιντραχτ: Απόψε για τον τίτλο του UEFA Super Cup

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρώτος ευρωπαϊκός τίτλος της σεζόν κρίνεται απόψε με την νικήτρια του Champions League Ρεάλ Μαδρίτης και την κάτοχο του Europa League Άιντραχτ Φρανκφούρτης να κοντράρονται  στις 22:00 (ΜΕGA TV ) στο Ελσίνκι, στον τελικό του UEFA Super Cup.

Η «βασίλισσα» πηγαίνει στον αποψινό τελικό γεμάτη αυτοπεποίθηση, από την κατάκτηση της κορυφαίας διοργάνωσης συλλόγων στον πλανήτη, αλλά και ενισχυμένη με τους Αντόνιο Ρούντιγκερ και Ορελιέν Τσουαμενί.

Αντίθετη ψυχολογία έχει η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία γνώρισε τη συντριβή (6-1) από την Μπάγερν Μονάχου την Παρασκευή στην πρεμιέρα του γερμανικού πρωταθλήματος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα τεθεί αντιμέτωπη με την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης για πρώτη φορά μετά από 62 χρόνια, μετά τον εντυπωσιακό τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του 1960, όταν η “Βασίλισσα” κατέκτησε το τρόπαιο στη διοργάνωση για πέμπτη διαδοχική φορά, νικώντας τους «αετούς» με 7-3 στο «Χαμπντεν Παρκ» της Γλασκώβης.

Να αναφέρουμε ότι θα είναι η πρώτη εμφάνιση ημι-αυτόματης τεχνολογίας οφσάιντ, την οποία η UEFA θα εισαγάγει και στο Champions League από τον Σεπτέμβριο. Το νέο σύστημα θα λειτουργεί χάρη σε εξειδικευμένες κάμερες που μπορούν να παρακολουθούν 29 διαφορετικά σημεία του σώματος ανά παίκτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News