Ευρωπαϊκή βραδιά για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Άρη

Ποδόσφαιρο
Ευρωπαϊκή βραδιά για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια δίνουν απόψε οι ελληνικές ομάδες, με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Άρη να θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης.

Χρονικά πρώτα γίνονται τα ματς Παναθηναϊκού και Άρη στις 20:00 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League ενώ στις 22:00 παίζει ο Ολυμπιακός Καραϊσκάκη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Σχεδόν πέντε χρόνια μετά ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Ευρώπη και αντιμετωπίζει στην Πράγα την Σλάβια για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League (20:00, Cosmote Sport 2). Στην επιστροφή του στα ευρωπαϊκά σαλόνια, λοιπόν, το «τριφύλλι», έχει να αντιμετωπίσει μια ποιοτική αντίπαλο, αλλά το εμπόδιο σαφώς και δεν μπορεί να κριθεί ανυπέρβλητο.

Ο Άρης έκανε το… καθήκον του στα δύο ματς με την Γκόμελ και με δύο νίκες προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, όπου απόψε αντιμετωπίζει την πιο ισχυρή Μακάμπι Τελ Αβίβ (20:00, Novasports Prime). Οι Θεσσαλονικείς έρχονται αντιμέτωποι με την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα και φυσικά τους «κίτρινους».

Ένα νέο ξεκίνημα επιχειρεί ο Ολυμπιακός, ο οποίος εδώ και λίγες μέρες έχει νέο προπονητή και απόψε υποδέχεται την Σλόβαν Μπρατισλάβας στο Καραϊσκάκη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League (22:00, Cosmote Sport 1).

Οι Πειραιώτες ελπίζουν σε μία επανάληψη της περσινής αναμέτρησης των δύο ομάδων, καθώς είχαν αντιμετωπίσει τους Σλοβάκους τους οποίους είχαν αποκλείσει με μία νίκη και μία ισοπαλία. Οι «ερυθρόλευκοι», στο ντεμπούτο του Κάρλος Κορμπεράν στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, έχουν ως στόχο να πάρουν τη νίκη με την οποία θα κάνουν το πρώτο βήμα για τα πλέι οφ της διοργάνωσης, όπου θα συναντήσουν κατά πάσα πιθανότητα τον Απόλλωνα Λεμεσού μετά την ήττα του με 4-0 από την Μακάμπι Χάιφα

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News