Europa Conference League: Τα..δίνει όλα για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ!

Αθλητισμός
Europa Conference League: Τα..δίνει όλα για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παίζει σήμερα στις 20:30 τον επαναληπτικό με την Λέφσκι Σόφιας...

Έτοιμος για τη “μάχη” του επαναληπτικού αγώνα του UEFA Europa Conference League με τη Λέφσκι Σόφιας είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος την υποδέχεται σήμερα (20:30, NovaSports Prime).

Το 2-0 βάζει τον “Δικέφαλο” σε θέση... μάχης με τα δεδομένα εναντίον του και μοναδικό στόχο την πρόκριση. Η τελευταία προπόνηση έγινε χθες και ήταν αφιερωμένη στις λεπτομέρειες σχετικά με την τακτική προσέγγιση της ρεβάνς κόντρα στους Βούλγαρους, ενώ ξεχωριστό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μπορεί να υπολογίζει στους Αντρέ Βιεϊρίνια και Λευτέρη Λύρατζη, που άφησαν πίσω τους τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες μέρες, αλλά και στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Εκτός αγώνα είναι οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Γιάννης Μιχαηλίδης, που συνεχίζει την αποκατάστασή του.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κάργας, Μιχάι, Βιεϊρίνια, Ράφα Σοάρες, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Αουγκούστο, Ρικάρντο, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Νάρεϊ, Κουαλιάτα, Μπράντον και Κούτσιας.

Παράλληλα, την αποστολή επισκέφτηκε ο πρόεδρος της ομάδας Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος απηύθυνε ομιλία στην ομάδα, όπως συνηθίζει πριν από κάθε μεγάλο παιχνίδι, και τους ζήτησε να ξεχάσουν ό,τι έγινε στη Βουλγαρία και να τα δώσουν αύριο όλα για να περάσουν εκείνοι στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News