Μπενζεμά: Η δύσκολη αρχή στη Ρεάλ και το πρόβλημα με τον Μουρίνιο

Απόψεις
Μπενζεμά: Η δύσκολη αρχή στη Ρεάλ και το πρόβλημα με τον Μουρίνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνέντευξη στο Onze Mondial - «Είμαι ενστικτώδης παίκτης» - «Ευτυχώς δεν τα παράτησα στο ξεκίνημά μου με τον Μουρίνιο» - «Παρακολουθούσα τις κινήσεις του Ρονάλντο» - «Θέλω Παγκόσμιο κύπελλο με τη Γαλλία»

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον το άνοιγμα του Καρίμ Μπενζεμά για το δύσκολο ξεκίνημά του στη Ρεάλ Μαδρίτης και το μικρό πρόβλημα που είχε με τον Μουρίνιο. Ένας απολογισμός μετά από μια επιτυχημένη σεζόν και μαζί μια αναδρομή στην καριέρα του μέχρι τώρα.

«Παίζω με το ένστικτο, είμαι ενστικτώδης παίκτης και ό,τι μου έρχεται στο μυαλό το κάνω στο γήπεδο», δήλωσε σε συνέντευξή του στο Onze Mondial, όταν ρωτήθηκε για την προσέγγισή του στο γήπεδο. «Ποτέ δεν λέω στον εαυτό μου 'θα παίξω έτσι απέναντι σε αυτόν τον αμυντικό, πρέπει να κάνω αυτό ή εκείνο'».

Ο Μπενζεμά αναφέρθηκε επίσης αναλυτικά στις πρώτες μέρες του στη Ρεάλ Μαδρίτης και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή. «Η πρώτη μου σεζόν, οι πρώτοι έξι μήνες, ήταν πολύ δύσκολοι, καθώς ήμουν μόνος μου και δεν μιλούσα τη γλώσσα, οπότε όλα ήταν περίπλοκα», εξήγησε.

«Είχα φτάσει σε έναν νέο κόσμο, με μια νέα ομάδα, με ένα διαφορετικό είδος ποδοσφαίρου. Ευτυχώς δεν τα παράτησα. Θυμάμαι ότι κάποια στιγμή είχα ένα μικρό πρόβλημα με τον Ζοζέ Μουρίνιο. Συναντηθήκαμε στο ξενοδοχείο και είχαμε μια συζήτηση την ημέρα πριν από έναν αγώνα με τη Ρεάλ Μαγιόρκα. Δεν έπρεπε να παίξω στο παιχνίδι και, καθώς τσακωνόμασταν, του είπα 'Αύριο θα με βάλεις βασικό και θα σκοράρω και θα σε κάνω να κερδίσεις το παιχνίδι'. Την επόμενη μέρα σκόραρα και κερδίσαμε με 1-0».

Η  σχέση του με τον Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους παίκτες από τους οποίους εμπνέεται πάντα ο Μπενζεμά και το τόνισε στη συνέντευξη.

«Όταν παρακολουθούσα τι έκανε, προσπαθούσα να συγκεντρωθώ στις κινήσεις του: τις ντρίμπλες, τα τελειώματα, τις πάσες, τον χειρισμό της μπάλας, ανέλυα τα πάντα πάνω του. Αλλά, στη συνέχεια, ήταν αδύνατο να πετύχω το ίδιο πράγμα.

Θέλει έναν θρίαμβο στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Παρά τη γεμάτη τροπαιοθήκη, ο Μπενζεμά ονειρεύεται ακόμα να κατακτήσει μερικά ακόμα τρόπαια, ειδικά το Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού δεν ήταν μέλος της ομάδας της Γαλλίας το 2018.

«Θέλω να κερδίσω περισσότερους τίτλους, περισσότερα Champions League. Και με την εθνική ομάδα, το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό είναι το μόνο που έχω ως όνειρο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News