Απόψε η πρώτη «μονομαχία» Μάντσεστερ Σ.-Ρεάλ Μ. για τα ημιτελικά

Ποδόσφαιρο
Απόψε η πρώτη «μονομαχία» Μάντσεστερ Σ.-Ρεάλ Μ. για τα ημιτελικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 10 η σέντρα του πρώτου αγώνα των δύο ομάδων

Με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Ρεάλ Μαδρίτης ξεκινά απόψε (22:00, Cosmote Sport 1) η δράση για τα ημιτελικά του Champions League.

Δύο από τα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου κοντράρονται επί αγγλικού εδάφους αρχικά, ενώ θα ακολουθήσει την επόμενη εβδομάδα ο αγώνας ρεβάνς στην ισπανική πρωτεύουσα.

Μέχρι τότε όμως, αμφότερες οι ομάδες έχουν στραμμένο το βλέμμα στον αποψινό πρώτο ημιτελικό και πώς θα πάρουν αποτέλεσμα που θα δώσει προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού.

Πεπ Γκουαρντιόλα και Κάρλο Αντσελότι έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους, με στόχο το πρώτο... βήμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο γηπεδούχος απόψε Γκουαρντιόλα στο “City of Manchester Stadium” δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Ζοάο Κανσέλο, ενώ αμφίβολοι στην αμυντική γραμμή είναι οι Γούοκερ και Στόουνς, καθώς αμφότεροι προέρχονται από τραυματισμό.

Στην αντίπερα όχθη, ο Κάρλο Αντσελότι είναι σε... “αναμμένα κάρβουνα”, για δύο βασικές μονάδες των “μερένχες”. Κασεμίρο και Αλάμπα είναι τα μεγάλα ερωτηματικά του Ιταλού προπονητή και η συμμετοχή τους ή όχι θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή. Δεδομένες είναι οι απουσίες των Μαριάνο, Γιόβιτς και Αζάρ, που είναι στη λίστα με τους τραυματίες.

Ο αποψινός ημιτελικός “μαγνητίζει” τα βλέμματα, ενώ αύριο η... σκυτάλη θα δοθεί στη “μονομαχία” της Λίβερπουλ με τη Βιγιαρεάλ στο “Άνφιλντ”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News