Η απώλεια για τον Κριστιάνο αλλά και αυτή που μας θυμίζει πως... δεν παίζουμε με τη ζωή μας!

Απόψεις
Η απώλεια για τον Κριστιάνο αλλά και αυτή που μας θυμίζει πως... δεν παίζουμε με τη ζωή μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιμένουμε την Ανάσταση, έχετε τις ευχές μας αλλά θα το βαρύνουμε λίγο το κλίμα! Θέλοντας συνάμα να στείλουμε μηνύματα για το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία. Mετά και το συγκινητικό μήνυμα του κόσμου της Λίβερπουλ χθες όπου έδειξαν πως...ήταν όλοι Ρονάλντο!

Στο πένθος έχει βυθιστεί από χθες η Λιβαδειά, αφού ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού Κώστας Γκαλαμέλος άφησε την τελευταία του πνοή στον αγωνιστικό χώρο του δημοτικού σταδίου της Λιβαδειάς, σε ηλικία 48 ετών, από ανακοπή καρδιάς...

Και ήρθε αυτή η είδηση να σοκάρει αλλά να μας θυμίσει κιόλας παράλληλα όλους αυτούς που έχουν χάσει τη ζωή τους τόσο πρόωρα και τόσο άδικα μέσα στα γήπεδα!

Είναι πραγματικά μεγάλη η λίστα και μας κάνει να σκεφτούμε πάρα πολλά και διαφορετικά που έγιναν στο πρόσφατο ή και στο πιο μακρινό παρελθόν! Ωστόσο σκεφτόμαστε παράλληλα και το πόσο τυχερός ήταν ο Κρίστιαν Έρικσεν αλλά και το πόσο αγαπάει αυτό που κάνει και εξακολουθεί να παίζει ποδόσφαιρο και δη σε διεθνές επίπεδο ενώ πριν λίγους μόλις μήνες...έφυγε και γύρισε στη ζωή!

Κρατήστε την τελευταία λέξη! Όλοι να την κρατήσουμε! Να παίζουμε και να αθλούμαστε μέχρι τα βαθιά γεράματα αλλά αφού πρώτα έχουμε τις διαβεβαιώσεις πως... δεν παίζουμε με τη ζωή μας!

Όσο για τον άτυχο Γκαλαμέλο; Ο 48χρονος εντελώς ξαφνικά έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διάρκεια του 1ου Τουρνουά Παλαίμαχων που διοργάνωσαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού, σε συνεργασία με τον Δήμο Λεβαδέων και τη συμμετοχή των ομάδων παλαίμαχων του Π.Α.Ο.Κ., του Απόλλωνα Αθηνών και του Παναιτωλικού.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, μέσως έσπευσαν για να του προσφέρουν τις Α’ Βοήθειες ο γιατρός του αγώνα, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βοιωτίας, Γιάννης Περγαντάς και τα μέλη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, του παραρτήματος Λιβαδειάς που βρίσκονταν στο γήπεδο για τον αγώνα, καθώς και ο Δήμαρχος Λεβαδέων, Γιάννης Ταγκαλέγκας, ο οποίος είναι επίσης γιατρός.

Κλήθηκε αμέσως και ασθενοφόρο το οποίο έφτασε γρήγορα στο στάδιο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, συνοδεία του κ. Περγαντά. Στο νοσοκομείο έγιναν και εκεί πολλές προσπάθειες να επανέλθει, αλλά, δυστυχώς κατέληξε.

Ο Κώστας Γκαλαμέλος είχε πρωτοστατήσει στη διοργάνωση του τουρνουά που είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα (τα έσοδα θα διατεθούν στο ορφανοτροφείο "Αγία Ταβιθά"), όπως και στις περισσότερες διοργανώσεις των παλαίμαχων του Λεβαδειακού ενώ δραστηριοποιούταν και στις ακαδημίες ποδοσφαίρου.

Πρόσφατα είχε ταξιδέψει στην Ισπανία για σεμινάριο προπονητικής με τους συναδέλφους του από την ακαδημία που διατηρούσε και η οποία συνεργάζεται με την Βαλένθια ενώ επίσης πρόσφατα είχε επανεκλεγεί στο διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Βετεράνων – Παλαίμαχων Λεβαδειακού.

Εκτός από τον Λεβαδειακό αγωνίστηκε σε Παναιγιάλειο, Χαλκηδόνα, Φωστήρα, Αναγέννηση Ορχομενού, Δάφνη Λιβανάτων και Δάφνη Ερυθρών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News