Πέθανε ξαφνικά ο μικρός αδερφός του Ντιέγκο Μαραντόνα

Ποδόσφαιρο
Πέθανε ξαφνικά ο μικρός αδερφός του Ντιέγκο Μαραντόνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ούγκο Μαραντόνα άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 52 ετών

Ένα χρόνο μετά τον θάνατο του αδερφού του Ντιέγκο, ο Ούγκο Μαραντόνα, άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη (28/12) από καρδιακή ανακοπή σε ηλικία 52 ετών

Ο Ούγκο Μαραντόνα ζούσε στην Φλεγκρέα, επαρχία της Νάπολης και προδόθηκε το πρωί της Τρίτης από την καρδιά του, την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι του.

Ο Αργεντινός ήταν ο μικρότερος από τους τρεις αδερφούς Μαραντόνα (ο Ραούλ είναι ο μεσαίος) που έγιναν ποδοσφαιριστές. Άρχισε την καριέρα του κι αυτός στην Αρχεντίνος και το 1987 πήγε στην Ιταλία για την Άσκολι. Ακολούθησε η Ράγιο Βαγεκάνο, η Ραπίντ Βιέννης και στη συνέχεια μικρότερες ομάδες όπως η Ντεπόρτιβο Ιτάλια, η Προγκρέσο, η Φουτούρες, η Αβίσπα Φουκουόκα, η Κονσαντόλε Σαπόρο και η Τορόντο Ιταλία το 1999.

Όταν αποχώρησε από τη δράση ως ποδοσφαιριστής, έμεινε για ένα διάστημα στην Αργεντινή και στη συνέχεια μετακόμισε στο Πουέρτο Ρίκο υπό τον ρόλο του πρέσβη της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της πατρίδας του. Ανέλαβε προπονητής στην Πουέρτο Ρίκο Αϊλάντερς στο USL των ΗΠΑ και στη συνέχεια επέστρεψε στην Ιταλία, όπου εργάστηκε ως προπονητής σε διάφορες ακαδημίες ομάδων της Νάπολης.

Τα τελευταία χρόνια είχε επιστρέψει στον ιταλικό νότο και ασχολούταν με το ποδόσφαιρο Νέων.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News