Χρυσή Μπάλα 2021: “Αστέρια” υποστηρίζουν τα φαβορί τους

Απόψεις
Χρυσή Μπάλα 2021: “Αστέρια” υποστηρίζουν τα φαβορί τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από ποιούς διάσημους ποδοσφαιριστές υποστηρίζονται τα επικρατέστρερα φαβορί από τη λίστα των "30" του France Football

Μόλις 20 ημέρες μας χωρίζουν μέχρι να μάθουμε τον νικητή της Χρυσής Μπάλας του 2021, ένα βραβείο που δεν απονεμήθηκε πέρυσι λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19. Μετά την αποκάλυψη της τελικής λίστας των 30 παικτών από το France Football, υπήρξαν αρκετά ονόματα που ξεχώρισαν περισσότερο από τα υπόλοιπα που σχολίασε ο φίλαθλος κόσμος.

Το ενδιαφέρον στηρίζεται στο ότι το τρόπαιο κρίνεται από προπονητές και παίκτες, που έχουν την ευκαιρία να εκφρασθούν ως φίλαθλοι.

Μέσι, Ρονάλντο, Λεβαντόφσκι, Τζορτζίνιο, Μπενζεμά και Καντέ, προβάλλουν ως επικρατέστεροι.

Αξίζει να δούμε κάποιους βασικούς από τους αστέρες - υποστηρικτές τους, σύμφωνα με την ισπανική Marca:

Μέσι. Ο έξι φορές νικητής του βραβείου (ρεκόρ), είναι διαρκές φαβορί, αλλά είναι και πάλι, ειδικά αφού οδήγησε την Αργεντινή στην κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα - το πρώτο του μεγάλο τρόπαιο με την Αλμπισελέστε. Μεταξύ των αστέρων που υποστηρίζουν τον 34χρονο είναι οι Ζεράρ Πικέ, Ρόναλντ Κούμαν, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, Μάρκο Βερράτι και Πέδρι.

Λεβαντόφσκι. Στο όνομά του υπάρχει αυξανόμενο κύμα. Κρίνουν ότι ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου και της Εθνικής Πολωνίας πρέπει να πάρει επιτέλους την αναγνώριση που του αξίζει. Το έχουν εκφράσει οι Κέβιν Ντε Μπρούινε, Ιάγο Άσπας και Ράφα Μάρκες.

Τζορτζίνιο: Ο μέσος της Τσέλσι και της Ιταλίας έχει κερδίσει πολλούς θαυμαστές φέτος, βοηθώντας σύλλογο και χώρα να φτάσουν στην ευρωπαϊκή δόξα. Ο συμπατριώτης του Τζόρτζιο Κιελίνι τον έχει στηρίξει, ενώ ειδική μνεία πήρε και από τον Πατρίς Εβρά, ο οποίος ήταν διχασμένος ανάμεσα στον Τζορτζίνιο και τον συμπαίκτη του στην Τσέλσι, Ν'Γκόλο Καντέ.

Μπενζεμά Ο επιθετικός και σκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ίσως, παραδόξως, υποτιμημένος και έτσι κάποιες φωνές θέλουν να το αλλάξουν αυτό και να αναγνωρίσουν τη λάμψη του με τη φετινή Χρυσή Μπάλα. Όπως ο Ράφα Ναδάλ, ο Ρομπέρτο Κάρλος και ο Ρονάλντο Ναζάριο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News