Αποφασιστικό βήμα πρόκρισης θέλουν απόψε Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Αποφασιστικό βήμα πρόκρισης θέλουν απόψε Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντός έδρας αναμετρήσεις με Άιντραχτ στο Καραϊσκάκη και Κοπεγχάγη στην Τούμπα

Στη "μάχη" των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ρίχνονται και πάλι απόψε Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

Οι Πειραιώτες υποδέχονται στις 19:45 (Cosmote Sport 3) την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για το Europa League, ενώ λίγο αργότερα στις 22:00 ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Τούμπα την Κοπεγχάγη (Cosmote Sport 2) για το Europa Conference League.

Πρόκειται για την 4η αγωνιστική και στις δύο διοργανώσεις, με τον Ολυμπιακό να θέλει νίκη κόντρα στους Γερμανούς, ώστε να τους... προσπεράσει και να βρεθεί στην κορυφή του 4ου ομίλου.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είναι τελικά στην αποστολή και ο Πέδρο Μαρτίνς θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή. Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Σισέ, όπως και οι Καρμπόβνικ και Μάρκοβιτς.

Αναλυτικά η αποστολή: Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ο. Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Ονιεκουρού, Λόπες, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη, ολοκλήρωσε την προετοιμασία ενόψει Κοπεγχάγης με μια νέα απώλεια, λόγω κρούσματος κορωνοϊού. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν πάση θυσία μια νίκη, ώστε να παραμείνουν στην 1η θέση του 6ου ομίλου.

Ο Λουτσέσκου δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ντόουγκλας, Σίντκλεϊ, Μιτρίτσα και Ολιβέιρα.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Τέιλορ, Λύρατζη, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Τσιγγάρα, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ και Κούτσια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News