Η υπέροχη γενναιοδωρία του Τόμας Τούχελ με την υπηρέτρια του

Απόψεις
Η υπέροχη γενναιοδωρία του Τόμας Τούχελ με την υπηρέτρια του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ιστορία με την Φιλιππινέζα υπηρέτρια του, αναδεικνύει τον θησαυρό που μπορεί να έχει μέσα του ένας άνθρωπος. Τόσο απλά, τόσο υπέροχα… μπορείς να βρεθείς με τα κλειδιά ενός σπιτιού στο χέρι… και ο άνθρωπος που σε βοήθησε… με ένα τρόπαιο CL στα δικά του χέρια!

Υπέροχες ανθρώπινες καταστάσεις στον κόσμο του ποδοσφαίρου!

Όταν ο Τόμας Τούχελ ήταν προπονητής στην Παρί Σεν Ζερμέν, μιλούσε με στην καθαρίστρια του στο Παρίσι για το μέλλον της και της ζήτησε να του πει ποιο είναι το μεγαλύτερο όνειρό της. Εκείνη απλά του είπε ότι ήταν να αποκτήσει ένα σπίτι στις Φιλιππίνες, απ' όπου κατάγεται.

Πριν ο Γερμανός προπονητής φύγει για την Τσέλσι, της παρέδωσε ένα σετ κλειδιά για το σπίτι των ονείρων της!

Τόσο απλά! Τόσο υπέροχα πράγματα!

Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο είναι άλλωστε γνωστή η γενναιοδωρία και η ενσυναίσθηση που χαρακτηρίζει τη στάση ζωής του.

Οι ιστορίες της αλληλεγγύης του, είναι ήδη γνωστές και πολλές. Μια από αυτές ,ήταν αυτή που αναφέρουμε, όταν πρώτα πλήρωσε τα έξοδα για τη χειρουργική επέμβαση ενός παιδιού κι ακολούθως αγόρασε ένα ολόκληρο σπίτι στη μητέρα του!

Ο ίδιος ποτέ δεν υπερηφανεύτηκε για τη γενναιοδωρία του και όσα έχουν βγει στο φως, έγιναν από τους ανθρώπους που γνώρισαν τη βαθιά ανθρωπιά του.

Αυτό οδήγησε και στο "επεισόδιο" να  ικανοποιήσουν την υπηρέτριά τους αυτός και η οικογένειά του, αγοράζοντας της ένα σπίτι στις Φιλιππίνες. Προηγήθηκε η γενναιόδωρη πράξη να αναλάβουν το υγειεονομικό κόστος για το παιδί της, έκανε εντύπωση στη γυναίκα, η οποία δεν είχε τη δυνατότητα και τους ανταποδώσει να ευχαριστήσει τους εργοδότες της. Αντί αυτού ήταν το ζεύγος Τούχελ που αποφάσισαν να της κάνουν ένα δώρο, που θα εκπλήρωνε τα όνειρα της ανταμείβοντάς την για τις υπηρεσίες της. Αγοράζοντας της ένα σπίτι στη χώρα της!

Κι όλο αυτό συνέβη όταν ο Γερμανός απολύθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν. Επειδή πάντως για κάποιον καιρό η γυναίκα και οι κόρες τους παρέμειναν στο Παρίσι, η γυναίκα από τις Φιλιππίνες εξακολουθούσε να τους βοηθά. Όταν ολοκληρώθηκε η μετακόμιση στο Λονδίνο, ο Τούχελ είχε ήδη κανονίσει την αγοραπωλησία του σπιτιού για χάρη της γυναίκας που εργάστηκε με ανιδιοτέλεια δίπλα στην οικογένεια.

Ο 48χρονος δεν είχε σκοπό να διαρρεύσει οτιδήποτε στον Τύπο. Ειδάλλως θα είχε συμβεί από την πρώτη στιγμή. Έτυχε απλώς να δημοσιευτεί στο twitter και από 'κει στον αγγλικό Τύπο, που κυνηγά μανιωδώς θέματα από την προσωπική ζωή όσων εμπλέκονται με το εγχώριο ποδόσφαιρο. Αργότερα το γαλλικό RMC ήρθε να επιβεβαιώσει το πρωτογενές ρεπορτάζ.

Είναι, πια, πιθανό η κατάκτηση του Champions League με την Τσέλσι και το βραβείο του κορυφαίου προπονητή της σεζόν στην Ευρώπη, που το παρέλαβε την προηγούμενη Τρίτη, να ήταν το κάρμα που ενεργοποιήθηκε για το καλό που είχε ήδη κάνει στην... προηγούμενη επαγγελματική ζωή του.

Οι αρετές της Ζωής, υπάρχουν πάντα και παντού σκορπίζοντας Φως και μαζί Πίστη και Ελπίδα...

Πληροφορίες espfc, Sports24,twitter Φωτογραφία-Σύνθεση Twitter

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News