Πέντε «μηχανές των γκολ» για την κορυφή του 2021

Απόψεις
Πέντε «μηχανές των γκολ» για την κορυφή του 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέντε από τους καλύτερους επιθετικούς του πλανήτη διεκδικούν την κορυφή των γκολ, και τη Χρυσή Μπάλα μέσα στο έτος που διανύουμε: Λεβαντόφσκι, Χάαλαντ, Ρονάλντο, Μέσι και ο Εμπαπέ...

Το βλέμμα τους είναι στραμμένο στον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ του 2021. Πέντε παίκτες που έχουν δημιουργήσει φανταστικές επιδόσεις στο σκοράρισμα στη διάρκεια του έτους.

Προηγείται ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Μπάγερν και της Πολωνίας, ο οποίος έχει σκοράρει 45 φορές φέτος. Έχει ξεκινήσει με εκπληκτική φόρμα τη νέα σεζόν στην Μπουντεσλίγκα, σκοράροντας έξι φορές σε τέσσερα ματς και αναγνωρίζεται ευρέως ως ο καλύτερος σέντερ φορ.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Νορβηγός Έρλινγκ Χάαλαντ, με συνολικά 38 γκολ για τη Νορβηγία και την Μπορούσια Ντόρντουμντ από τον Ιανουάριο. Ο 21χρονος έχει επίσης ξεκινήσει καλά τη σεζόν, σκοράροντας πέντε φορές σε τέσσερα παιχνίδια.

Στην τρίτη θέση ο Λιονέλ Μέσι, που έχει φέτος 36 γκολ στο ενεργητικό του τόσο σε διεθνές επίπεδο όσο και σε επίπεδο συλλόγων. Ακόμα δεν έχει ανοίξει λογαριασμό στη νέα του ομάδα, έχοντας μόλις μία συμμετοχή.

Ο συμπαίκτης του Μέσι στην PSG, ο Κιλιάν Εμπαπέ, βρίσκεται δύο γκολ πιο πίσω, στα 33. Δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού, αλλά έχει σκοράρει τρεις φορές σε τέσσερις αγώνες στη Ligue 1 μέχρι στιγμής.

Στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος έχει συνολικά 31 γκολ. Ο Πορτογάλος σταρ έγινε πρόσφατα ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο διεθνές ποδόσφαιρο των ανδρών με 111 γκολ για τη χώρα του. Έκανε επίσης το ονειρικό ξεκίνημα στην επιστροφή του στο Ολντ Τράφορντ σκοράροντας δύο φορές εναντίον της Νιούκαστλ εντός έδρας.

Με περισσότερους από τρεισήμισι μήνες να απομένουν μέχρι το τέλος του 2021, υπάρχουν ακόμα πολλά γκολ να έρθουν από αυτές τις πέντε μηχανές τερμάτων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News