Μανωλάς: Forza Nάπολι για πάντα

Ποδόσφαιρο
Μανωλάς: Forza Nάπολι για πάντα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έστειλε μήνυμα ο Έλληνας διεθνής μετά τη νίκη επί της Τζένοα...

Μπορεί να βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού και να υπάρχει ισχυρή θέληση των πρωταθλητών Ελλάδας να κάνουν την υπέρβαση με την επιστροφή του στην Ελλάδα και στον Ρέντη, παρόλα αυτά ο Κώστας Μανωλάς εξακολουθεί να βρίσκεται στα πλάνα του Λουτσιάνο Σπαλέτι και να έχει φανέλα βασικού στις πρώτες φετινές υποχρεώσεις της Νάπολι.

Ήταν βασικός με την Νάπολι στην πρεμιέρα απέναντι στην Βενέτσια (νίκη με 3-1 για τους παρτενοπέι στο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα) και το ίδιο έγινε και στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής απέναντι στην Τζένοα (νίκη με 2-1 για την Νάπολι), με τον Έλληνα στόπερ να πανηγυρίζει μάλιστα μπροστά στους οπαδούς την επιτυχία της ομάδας του.

Ο Μανωλάς πανηγύρισε μπροστά στους οπαδούς της Νάπολι τη νίκη επί της Τζένοα

Δεν έμεινε όμως μόνο λίγο μετά το φινάλε της αναμέτρησης στο Λουίτζι Φεράρις θέλησε να πανηγυρίσει ξανά την επιτυχία της Νάπολι μέσω μίας ομαδικής φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram που συνοδευόταν από το εξής μήνυμα:

"Καλή και η δεύτερη εμφάνιση, μπράβο παιδιά!! Forza Νάπολι για πάντα!", ήταν το σχόλιό του, με τον 30χρονο στόπερ να βάζει δίπλα στα λόγια του και δύο γαλάζιες καρδιές.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News