Η Σέλτικ ανακοινώνει τον Γιώργο Γιακουμάκη!

Ποδόσφαιρο
Η Σέλτικ ανακοινώνει τον Γιώργο Γιακουμάκη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Σκωτσέζοι τα βρήκαν με τη Φένλο έναντι 2,5 εκατ. ευρώ συν μπόνους στόχων

Σε μια ομάδα όπου είχε αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία κατά το παρελθόν παίζοντας και στο Champions League o Γιώργος Σαμαράς, στην Σέλτικ, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Γιακουμάκης!

Οι Σκωτσέζοι τα έχουν βρει σε όλα με τη Φένλο ενώ ο Γιακουμάκης θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο. Οι Κέλτες θα δώσουν συνολικά 2,5 εκατ. ευρώ στη Φένλο και ακόμη 500.000 € σε περίπτωση επίτευξης στόχων.

Τον διεθνή επιθετικό είχε τσεκάρει και η Βέρντερ Βρέμης, με την οποία ωστόσο δεν υπήρξε συμφωνία. Στο παρελθόν ο Γιακουμάκης αγωνίστηκε σε Πλατανιά, Επισκοπή, ΠΟΑ, ΑΕΚ, ΟΦΗ και Γκόρνικ Ζάμπρζε. Το συμβόλαιό του στη Φένλο, η οποία υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας, ολοκληρωνόταν το 2022.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Γιακουμάκη να υπογράψει στη Σέλτικ έπαιξε ο Ελληνοαυστραλός προπονητής, Άγγελος Ποστέκογλου, ο οποίος μίλησε με τον Κρητικό φορ και του εξήγησε τι περιμένει από αυτόν.

Μάλιστα, ο Γιακουμάκης θα αγωνιστεί και στο Europa League, με τον όμιλο της Σέλτικ να περιλαμβάνει επίσης Λεβερκούζεν, Φερεντσβάρος και Μπέτις

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News