Ρονάλντο: Πάει Μάντσεστερ αλλά στη Γιουνάιτεντ!

Ποδόσφαιρο
Ρονάλντο: Πάει Μάντσεστερ αλλά στη Γιουνάιτεντ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Σίτι απέσυρε το ενδιαφέρον της και ο CR7 οδεύει ολοταχώς για επιστροφή στο Όλντ Τράφορντ

Η Μάντσεστερ Σίτι απέσυρε το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο και πλέον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "παίζει" μόνη της για την απόκτηση του Πορτογάλου σούπερ σταρ, που είναι πλέον κοντά στην επιστροφή του στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο 36χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός έδωσε το "οκ" στον ατζέντη του να προχωρήσει τις διαδικασίες για να επιστρέψει στους "κόκκινους διαβόλους". Οι δύο πλευρές είναι σε διαπραγματεύσεις για συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο λόγος που η Σίτι απέσυρε το ενδιαφέρον της ήταν γιατί δεν ήθελε να υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Corriere dello Sport, ανέφεραν ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε μια ένταση με τον ατζέντη του, για το γεγονός ότι καθυστέρησε να δρομολογήσει την αποχώρησή του από τη Γιουβέντους.

Ο Ρονάλντο είναι δυσαρεστημένος με τον ατζέντη και καλό του φίλο, καθώς θεωρεί πως δεν μπόρεσε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του με τον τρόπο και στον χρόνο που αυτός θα ήθελε, με το ρεπορτάζ να κάνει λόγο για ηλεκτρισμένο κλίμα στις μεταξύ τους σχέσεις.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Πορτογάλος δεν είχε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, απλώς ήθελε να αποχωρήσει από το Τορίνο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News