Γιουβέντους: Ο Ρονάλντο αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του

Ποδόσφαιρο
Γιουβέντους: Ο Ρονάλντο αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Πορτογάλος έφυγε από την προπόνηση και περιμένει την Μάντσεστερ Σίτι

Όσο οδεύουμε προς το φινάλε των μεταγραφών στην θερινή περίοδο τόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο δείχνει να απομακρύνεται από την Γιουβέντους και να πλησιάζει προς την Μάντσεστερ Σίτι.

Το τελευταίο συμβάν που έχει φανερώνει την παραπάνω τάση του CR7 είναι η παρουσία του στο προπονητικό κέντρο των μπιανκονέρι το πρωί της Παρασκευής (27/8), με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, να αποκαλύπτει πως ο Πορτογάλος πήγε μεν στην Κοντινάσα αλλά δεν έκανε προπόνηση.

Σκοπός του ήταν να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, με τον πεντάκις κάτοχο της Χρυσής Μπάλας να αποχωρεί πριν καν συμπληρωθεί μία ώρα από την είσοδό του στο προπονητικό κέντρο και να περιμένει πλέον την επίσημη πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι προς την Γιουβέντους για να επιστρέψει στην Premier League 12 χρόνια μετά από την αποχώρησή του.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με ρεπορτάζ της μαδριλένικης εφημερίδας "As", ο Ρονάλντο τα έχει βρει με την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα (οι δύο άνδρες φέρονται να έχουν επικοινωνήσει τηλεφωνικά) και μένει να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των πολιτών και της Γιουβέντους ώστε να ολοκληρωθεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά deals στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News