Με 170 εκ. στην Ρεάλ ο Εμπαπέ

Ποδόσφαιρο
Με 170 εκ. στην Ρεάλ ο Εμπαπέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμφώνησε η Παρί μπροστά στον κίνδυνο να χάσει τον παίκτη το επόμενο καλοκαίρι …

Η Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση ύψους 170 εκατομμυρίων ευρώ της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι έτοιμος να γίνει ο επόμενος galactico της «βασίλισσας»!

Εδώ και καιρό η Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθούσε με μαζικές πωλήσεις να εξασφαλίσει το τεράστιο κεφάλαιο που χρειαζόταν για να κάνει δικό της, τον απόλυτο πόθο της.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με στρατηγικές κινήσεις προσπαθούσε να αποφύγει την δέσμευση με την Παρί Σεν Ζερμέν παρά το ασφυκτικό πρέσινγκ και την ηγεμονική προσφορά των Παριζιάνων.

Αυτό το δυνατό μπρα-ντε-φερ καταλήγει σε μία… βόμβα. Όπως αναφέρει η Marca, η Παρί Σεν Ζερμέν μπροστά στον κίνδυνο να χάσει τσάμπα το επόμενο καλοκαίρι τον Γάλλο σταρ, αποφάσισε να ενδώσει.

Όχι για… ψίχουλα, αλλά για μία εκπληκτική προσφορά ύψους 170 εκατομμυρίων ευρώ, συν 10 εκατομμύρια σε μπόνους στόχων, που έριξε στο τραπέζι η βασίλισσα για να κάνει δικό της, τον κορυφαίο επιθετικό στον κόσμο!

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η μεταγραφή αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα ακόμα και αύριο Παρασκευή, αφού ο Εμπαπέ φέρεται να έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό στους όρους του συμβολαίου του.

Πηγή: sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News