Βραδιά Ευρώπης: Χωρίς άγχος ο Ολυμπιακός, μόνο νίκη θέλει ο ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Βραδιά Ευρώπης: Χωρίς άγχος ο Ολυμπιακός, μόνο νίκη θέλει ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δύο ελληνικές ομάδες διεκδικούν τις προκρίσεις στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων

Με στόχο τις ευρωπαϊκές προκρίσεις και τους ομίλους αγωνίζονται απόψε εκτός έδρας στις ρεβάνς ο Ολυμπιακός με Σλόβαν Μπρατισλάβας (21:45-MEGA) και ο ΠΑΟΚ με Ριέκα (21:00-OPEN TV).

Για τον Ολυμπιακό τα πράγματα είναι βατά, καθώς επικράτησε με 3-0 στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη και θέλει απόψε στη Μπρατισλάβα να βάλει τη σφραγίδα της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League.

Στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς δεν θα βρίσκεται ο Γιώργος Μασούρας, καθώς δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, οι οποίες τον ταλαιπωρούν.

Πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ, με τον δικέφαλο να παίζει κόντρα στη Ριέκα και μετά το ισόπαλο 1-1 της Τούμπα, να θέλει τη νίκη για να προκριθεί στους ομίλους του Europa Conference League. Σε περίπτωση ισοπαλίας, η πρόκριση θα κριθεί σε παράταση και πέναλτι ενώ αν νικήσουν οι Κροάτες, θα είναι αυτοί που θα πάρουν το εισιτήριο.

Στις επιλογές του Λουτσέσκου δεν υπάρχει κάποια έκπληξη, ενώ απουσιάζουν οι τραυματίες Ροντρίγκο Σοάρες, Νέλσον Ολιβέιρα και Ίνγκι Ίνγκασον.

Αναλυτικά οι παίκτες που είναι στην αποστολή: Πασχαλάκης, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Τέιλορ, Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Εσίτι, Ντόουγκλας, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Καγκάβα, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Κούτσιας, Σφιντέρσκι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News