Τρομερός Τζόλης με δύο γκολ και δύο ασίστ στο ντεμπούτο του με Νόριτς!

Ποδόσφαιρο
Τρομερός Τζόλης με δύο γκολ και δύο ασίστ στο ντεμπούτο του με Νόριτς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα «καναρίνια» επικράτησαν 6-0 της Μπόρνμουθ για το Carabao Cup

Καλύτερη εκκίνηση με τη φανέλα της Νόριτς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Χρήστος Τζόλης. Όχι μόνο γιατί η ομάδα του ήταν καταιγιστική απέναντι στην Μπόρνμουθ, επικρατώντας με 6-0 και παίρνοντας το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του Carabao Cup. Πολύ περισσότερο επειδή το ντεμπούτο του στα αγγλικά γήπεδα συνοδεύτηκε από δύο γκολ και δύο ασίστ!

Ο 19χρονος ακραίος επιθετικός ήταν απολαυστικός, έδειξε μέρος των δυνατοτήτων του και έκανε τους φιλάθλους των "καναρινιών" να τον χειροκροτήσουν θερμά και ικανοποίησε πλήρως -και με το παραπάνω- τον Ντάνιελ Φάρκε.

Ο λογαριασμός για τον διεθνή εξτρέμ άνοιξε στο 12ο λεπτό με διαγώνιο σουτ με το αριστερό πόδι μέσα από την αντίπαλη περιοχή, ενώ ακολούθησε η ασίστ στον Λούκας Ραπ στο 33ο λεπτό.

https://twitter.com/bradb_/status/1430232429575516168

Στο δεύτερο μέρος πάντως δεν άφησε το πόδι από το γκάζι. Το κάθε άλλο. Σκόραρε για δεύτερη φορά στο 67ο λεπτό του αγώνα, ενώ επτά λεπτά αργότερα (στο 74ο λεπτό) σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Τζος Σάρτζεντ, για να κλείσει κάπου εκεί ο... λογαριασμός, τόσο του ιδίου όσο και της Νόριτς, απέναντι στην Μπόρνμουθ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News