Champions League: Βγαίνουν τα τελευταία εισιτήρια για τους ομίλους

Ποδόσφαιρο
Champions League: Βγαίνουν τα τελευταία εισιτήρια για τους ομίλους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεξάγονται οι αγώνες ρεβάνς για τα πλέι οφ της διοργάνωσης…

Συμπληρώνεται απόψε και αύριο (24-25/8) το... παζλ της φάσης των ομίλων του Champions League για την αγωνιστική περίοδο 2021-22, καθώς διεξάγονται οι αγώνες ρεβάνς για τα πλέι οφ της διοργάνωσης. Δώδεκα ομάδες θα «μονομαχήσουν» για τα τελευταία έξι «εισιτήρια» που οδηγούν στους «χρυσοφόρους» ομίλους, με τη Σερίφ Τιράσπολ των Δημήτρη Κολοβού και Γιώργου Αθανασιάδη να έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση, ύστερα από τη νίκη της με 3-0 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην πρώτη αναμέτρηση στη Μολδαβία.

Υπενθυμίζεται ότι στη φάση των ομίλων του Champions League... περιμένουν ήδη οι Τσέλσι (κάτοχος του τίτλου), Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ (Αγγλία), Βιγιαρεάλ (κάτοχος του Europa League), Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Σεβίλη (Ισπανία), Μπάγερν Μονάχου, Λειψία, Ντόρτμουντ, Βόλφσμπουργκ (Γερμανία), Ίντερ, Μίλαν, Αταλάντα, Γιουβέντους (Ιταλία), Λιλ, Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία), Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Πόρτο (Πορτογαλία), Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Ρωσία), Μπριζ (Βέλγιο), Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία), Άγιαξ (Ολλανδία) και Μπεσίκτας (Τουρκία).

Το πρόγραμμα των αγώνων ρεβάνς για τα πλέι οφ του Champions League (σε παρένθεση το σκορ της πρώτης αναμέτρησης) έχει ως εξής:

Αϊντχόφεν (Ολλανδία)-Μπενφίκα (Πορτογαλία) 24/8 (1-2)

Λουντογκόρετς (Βουλγαρία)-Μάλμε (Σουηδία) 24/8 (0-2)

Φερεντσβάρος (Ουγγαρία)-Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία) 24/8 (2-3)

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)-Μονακό (Γαλλία) 25/8 (1-0)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)-Σερίφ Τιρασπόλ (Μολδαβία) 25/8 (0-3)

Μπρόντμπι (Δανία)-Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) 25/8 (1-2)

Πηγή: ΑΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News