Ευρωπαϊκές μάχες: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για... βήμα προς τους ομίλους

Ποδόσφαιρο
Ευρωπαϊκές μάχες: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για... βήμα προς τους ομίλους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ερυθρόλευκοι παίζουν με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και ο δικέφαλος με τη Ριέκα

Στη "μάχη" των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ρίχνονται σήμερα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, με στόχο να κάνουν... βήμα πρόκρισης για τους ομίλους του Europa League και του Europa Conference League αντίστοιχα.

Οι Πειραιώτες, μετά τον αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς στα προκριματικά του Champions League, δε θέλουν σε καμία περίπτωση να χάσουν την ευκαιρία για τη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA.

Απόψε (22:00, Novasports) κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πάρει ένα καθαρό σκορ στο γήπεδο "Καραϊσκάκης". Ένα αποτέλεσμα που θα τον καθιστά φαβορί ενόψει της ρεβάνς στη Σλοβακία.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη φιλοξενεί (21:00, Open TV) τη Ριέκα στην Τούμπα για το Europa Conference League και θέλει επίσης να γίνει... αφεντικό στην υπόθεση "πρόκριση". Η ομάδα της Κροατίας δεν είναι εύκολος αντίπαλος, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει σταθερή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ζητήσει από τους παίκτες του αποφασιστικότητα και συγκέντρωση, ώστε να αποκτήσουν τον πρώτο λόγο ενόψει της ρεβάνς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News