Μέσι: «Είναι τρελό, εκπληκτικό αυτό που ζω στην Παρί»

Ποδόσφαιρο
Μέσι: «Είναι τρελό, εκπληκτικό αυτό που ζω στην Παρί»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για πρώτη φορά από όταν έφυγε από την Μπαρτσελόνα

Ο Λιονέλ Μέσι παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλλία και στο «beIN Sports», με τον  Αργεντινό σταρ να τονίζει πως είναι εκπληκτικό αυτό που ζει στη νέα του πόλη το Παρίσι.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο 34χρονος:

Για τους στόχους του:

«Η Παρί είναι έτοιμη να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο, τα τελευταία χρόνια έφτασε πολύ κοντά. Έχω τον ίδιο στόχο και την ίδια επιθυμία να κατακτήσω ξανά το Champions League, για ακόμη μία φορά. Ελπίζω να κάνω ό,τι μπορώ για να πετύχουμε τον στόχο που θα σημάνει κάτι εντυπωσιακό για το κλαμπ, για εμένα προσωπικά και για τους φιλάθλους».

Την υποδοχή των φιλάθλων και τις πρώτες του ημέρες στην Παρί:

«Η αλήθεια είναι πως ήταν τρελό, εκπληκτικό αυτό που ζω. Από τη στιγμή που βγήκε η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα, άνθρωποι έβγαιναν στους δρόμους χωρίς καν να ξέρουν ότι πρόκειται να έρθω στο Παρίσι, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα. Στο αεροδρόμιο, στο νοσοκομείο, στο γήπεδο, παντού, εντυπωσιακά τα πάντα. Είναι η πρώτη μου εμπειρία έξω από τη Μπαρτσελόνα, μετά από τόσο καιρό και το να βιώνω κάτι τέτοιο είναι τρελό. Απολαμβάνω κάθε στιγμή κι ανυπομονώ να παίξω».

Για τον Νεϊμάρ:

«Θέλω πολύ να παίξω με τον Νεϊμάρ μετά από ένα διάστημα που ήμασταν μακριά. Θέλω πολύ να παίξω και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου. Πιστεύω πως η Παρί έχει μια τρομερή ομάδα, εντυπωσιακούς παίκτες και μεγάλη επιθυμία να απολαμβάνουμε την κάθε ημέρα, να ζούμε και να παλεύουμε όλοι μαζί για τους στόχους μας.

Για την επιλογή του Νο30:

«Το 30 ήταν ο πρώτος μου αριθμός στη Μπαρτσελόνα στα πρώτα χρόνια της καριέρας μου. Μετά από τόσα χρόνια ανοίγω ένα νέο κεφάλαιο, οπότε είναι καλό που ξεκινώ από την αρχή με το 30 στην πλάτη»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News