ΠΑΟΚ-Μποέμιαν 2-0: Πρόκριση με εκπληκτικό α' ημίχρονο! (video)

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ-Μποέμιαν 2-0: Πρόκριση με εκπληκτικό α' ημίχρονο! (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δικέφαλος προκρίθηκε στα Play off του Europa Conference League και συνεχίζει στην Ευρώπη

Παίζοντας μετά από πολλούς μήνες μπροστά στον κόσμο του στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε παρά να βγάλει ψυχή και κάνοντας ένα εντυπωσιακό α' ημίχρονο, να επικρατήσει 2-0 της Μποέμιαν, κλειδώνοντας έτσι την πρόκρισή του στα Play Off του Europa Conference League, συνεχίζοντας έτσι την ευρωπαϊκή του πορεία...

Ο δικέφαλος έβαλε και τα δύο γκολ στο α’ ημίχρονο, με τον Μπίσεσβαρ με γκολ και ασίστ να οδηγεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην πρόκριση, περιμένοντας πλέον στα Play Off μια εκ των Ριέκα ή Χιμπέρνιαν.

Οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς ανώτεροι από τους αντιπάλους τους. Πέτυχαν δύο γκολ, είχαν δοκάρι, ζήτησαν ένα γκολ που δεν έδειξε ο διαιτητής (η μπάλα πέρασε τη γραμμή) και είχαν σωρεία χαμένων ευκαιριών για να φτάσουν σε ευρύτερο σκορ και σε νίκη με μεγαλύτερη άνεση.

Από την άλλη η Μποέμιαν δεν κλείστηκε ούτε στην Τούμπα, έπαιξε ποδόσφαιρο και είχε αυτή τις ευκαιρίες της για να πετύχει ένα γκολ και να αλλάξει τη ροή της αναμέτρησης.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο Σοάρες (85' Τέιλορ), Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Κούρτιτς (73' Εσίτι), Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (85' Μουργκ), Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα (73' Σβιντέρσκι).

ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ: Τάλμποτ, Λαιόνς (86' Φίλι), Κόρνβαλ, Φίνερτι, Μπρεσλίν, Ντενόι, Μπάκλεϊ, Κόουτ, Τίρνεϊ (78' Λέβινγκστον), Μπαρτ, Κέλι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News