Η Παρί πάει για το απόλυτο όνειρο με Κριστιάνο – Μέσι!

Ποδόσφαιρο
Η Παρί πάει για το απόλυτο όνειρο με Κριστιάνο – Μέσι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με την “AS” θα τα δώσουν όλα το καλοκαίρι του 2022 για το δίδυμο του αιώνα

Η Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται διατεθειμένη να μετατρέψει τους δύο GOAT του σύγχρονου ποδοσφαίρου κι επί χρόνια «άσπονδους εχθρούς» των Clasico, τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε συμπαίκτες!

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η «AS», οι Παριζιάνοι πάνε για το κοσμοϊστορικό «μπαμ» με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει ελεύθερος το 2022 από τη Γιουβέντους και θα έχει πατήσει τα 37 του χρόνια (35 ο Λέο), έχοντας συμβιβαστεί με το σενάριο ότι ο Κιλιάν Μπαπέ δεν θα ανανεώσει (λήγει το συμβόλαιό του τον Ιούνιο του 2022) και θα αποχωρήσει ως ελεύθερος για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπροστά, λοιπόν, στο ενδεχόμενο να χάσουν τον ακριβότερο ποδοσφαιριστή του πλανήτη χωρίς το παραμικρό χρηματικό όφελος, η Παρί προνοεί με τον CR7, σε ένα deal που δεν θα της κοστίσει επιπλέον σε επίπεδο μισθών και θα την εκτινάξει ακόμη περισσότερο στο εμπορικό κομμάτι χάρη στον ονειρικό συνδυασμό «Μέσι-Κριστιάνο».

Αν προσθέσει κανείς και τον Νεϊμάρ στην εξίσωση, τότε η Παρί θα έχει στην επιθετική της τριπλέτα τους τρεις φιναλίστ της Χρυσής Μπάλας του 2015! Μένει να δούμε αν όντως η όλη υπόθεση θα προχωρήσει κι επίσημα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Πηγή www.gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News