Mε πρωταγωνιστή τον Κέπα που μπήκε...στο 119΄η Τσέλσι πήρε στα πέναλτι το Ευρωπαϊκό Super Cup

Ποδόσφαιρο
Mε πρωταγωνιστή τον Κέπα που μπήκε...στο 119΄η Τσέλσι πήρε στα πέναλτι το Ευρωπαϊκό Super Cup

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άτυχη στάθηκε η Βιγιαρεάλ που προσπάθησε να κάνει άλλη μια υπέρβαση...

Στα πέναλτι κρίθηκε ο πρώτος ευρωπαϊκός τίτλος της σεζόν που αφορούσε βεβαίως στους δύο της περασμένης περιόδου! Εκεί οδηγήθηκαν μετά το 1-1 σε κανονικό ματς και παράταση η κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ Τσέλσι και η κάτοχος του Γιουρόπα Λιγκ Βιγιαρεάλ.

Και τελικά στην "ρώσικη ρουλέτα" χαμογέλασαν οι Λονδρέζοι. Ο Τούχελ έβαλε τον Κέπα και αυτός τον δικαίωσε στη διαδικασία πιάνοντας δύο πέναλτι! Έτσι η Τσέλσι επικράτησε 6-5 και με συνολικό σκορ 7-6 πήρε το τρόπαιο...

Ας δούμε όμως και τι προηγήθηκε...

Στο 27΄η Τσέλσι άνοιξε το σκορ: Γύρισμα του Χάβερτς από τα αριστερά, ο Ζίγιες πλάσαρε από κοντά σε κενή εστία κι έδωσε το προβάδισμα στην Τσέλσι. Το "κίτρινο υποβρύχιο" από την Ισπανία...δεν παρέδωσε τα όπλα και είχε δύο δοκάρια πλησιάζοντας στην μια ανάσα από την ισοφάριση την οποία και άξιζε!

Ωστόσο, στο 73΄μετά από τρομερό πάτημα της μπάλας από τον Ντιά, που γύρισε στον Ζεράρ Μορένο, ο τελευταίος πλάσαρε ιδανικά τον Μεντί για να ισοφαρίσει σε 1-1. Σκορ που παρά τις καλές στιγμές της Τσέλσι στο τέλος έμεινε στην κανονική διάρκεια του αγώνα και οδηγηθήκαμε στην παράταση που δεν είχε μεγάλες συγκινήσεις:

*Η Τσέλσι πλησίασε στο δεύτερο γκολ στο 10ο λεπτό της παράτασης: Ο Πούλισιτς μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε από κοντά, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Πηγή φωτογραφίας: INTIME

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News