Στο Λονδίνο για να υπογράψει στην Τσέλσι ο Λουκάκου

Ποδόσφαιρο
Στο Λονδίνο για να υπογράψει στην Τσέλσι ο Λουκάκου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρά τις έντονες αντιδράσεις των οπαδών της Ίντερ...

Στο Λονδίνο βρίσκεται από σήμερα το βράδυ ο Ρομέλου Λουκάκου, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του στη Τσέλσι....

Μια επιστροφή-μεταγραφή που προκάλεσε μεγάλο ντόρο αλλά είναι γεγονός πως τις τελευταίες μέρες...πέρασε σε δεύτερη μοίρα από πλευράς προβολής λόγω Μέσι και Παρί Σεν Ζερμέν!

Για να επανέλθουμε όμως: Για να κάνει δικό της τον Βέλγο επιθετικό, η Πρωταθλήτρια Ευρώπης θα δώσει 115 εκατομμύρια ευρώ στην Ίντερ.

Για την ολοκλήρωση της συμφωνίας απομένουν τα τυπικά, με τον Λουκάκου να βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσό των 12 εκατ. ευρώ ετησίως, ποσό το οποίο θα είναι κατά 4.5 εκατ. ευρώ μεγαλύτερο από το υπάρχον στο συμβόλαιό του με την πρωταθλήτρια Ιταλίας!

Ήδη ο Λουκάκου έχει περάσει το πρώτο μέρος των ιατρικών στο Μιλάνο και θα συνεχίσει στο Λονδίνο, για να ανακοινωθεί εντός των επόμενων 24 ωρών από την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ο Λουκάκου αγωνιζόταν την τριετία 2011-14 στην Τσέλσι, καταγράφοντας μόνο 10 συμμετοχές, ενώ έχει παίξει και σε Άντερλεχτ, Γούεστ Μπρομ, Έβερτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν την Ίντερ.

Οι φίλοι των πρωταθλητών Ιταλίας, οργισμένοι για τη μεταγραφή του στην Τσέλσι, έσβησαν την τοιχογραφία που είχαν φτιάξει έξω από το γήπεδο προς τιμήν του Βέλγου και έβγαλαν και ανακοίνωση, στην οποία τον κράζουν κανονικότατα.

Τονίζουν μεταξύ άλλων: «Δουλειές σε εξέλιξη. Αυτό που παραμένει πλέον στο ποδόσφαιρο είναι η σχέση ανάμεσα στην ομάδα και τους οπαδούς. Σε καλωσορίσαμε, αλλά αποδείχθηκες σας τους άλλους. Από εσένα περιμέναμε να είσαι πιο έντιμος και ειλικρινής. Γονάτισες μπροστά στα χρήματα, η απληστία δεν αποδίδει πάντα».

Πηγή φωτογραφίας: ΑΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News