Μήνυμα Έρικσεν σε 9χρονο κορίτσι που θα κάνει επέμβαση στην καρδιά...

Ποδόσφαιρο
Μήνυμα Έρικσεν σε 9χρονο κορίτσι που θα κάνει επέμβαση στην καρδιά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Όλα θα πάνε καλά, ξέρω πως είναι δύσκολο, συνέβη και σε μένα..."

Συγκινητικό και ανθρώπινο μηνυμα έστειλε ο Κρίστιαν Έρικσεν σε μία μικρούλα, η οποία ετοιμάζεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και να δώσει τη δική της μάχη.

Στην πρεμιέρα του EURO 2020, στο παιχνίδι με την Φινλαδία ο Δανός μεσοεπιθετικός "πάγωσε" ολόκληρο τον πλανήτη, όταν έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε, λόγω του καρδιακού επεισοδίου που υπέστη.

Ο 29χρονος όμως, κατάφερε και βγήκε νικητής από αυτή τη δύσκολη περιπέτεια υγείας. Όντας πλέον καλά και προσπαθώντας να αγωνιστεί ξανά σε επαγγελματικό επίπεδο, ο Έρικσεν δεν ξεχνά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Έτσι, λαμβάνοντας ένα γράμμα από την 9χρονη Evie, που θα υποβληθεί σε καρδιακή επέμβαση, θέλησε να της στείλει με βίντεο ένα μήνυμα δύναμης και στήριξης.

"Ελπίζω να είσαι αισιόδοξη, οι γιατροί θα κάνουν τα πάντα, δεν είναι ωραίο όταν μπαίνεις στο νοσοκομείο, αλλά είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά και πολύ σύντομα θα είσαι ξανά στα φυσιολογικά. Το ξέρω γιατί συνέβη και με μένα. Σου εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα και μακάρι στο μέλλον να τα πούμε κι από κοντά", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έρικσεν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News