Δεν έχασε μόνο τον Μέσι η Μπάρτσα, θα χάσει πλέον και δημοτικότητα!

Απόψεις
Δεν έχασε μόνο τον Μέσι η Μπάρτσα, θα χάσει πλέον και δημοτικότητα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενός κακού μύρια έπονται ή ουδείς αναντικατάστατος; Αυτό είναι το ερωτημα πλέον για το μέλλον της Μπαρτσελόνα μετά από την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι. Αλλά υπάρχει και ένα άλλο ερώτημα: Ο κόσμος που είχε προσεγγίσει η Μπάρτσα τα τελευταία...15 σχεδόν χρόνια, εκτός Ισπανίας, τι θα γίνει;

Η απάντηση απλή: Η ομάδα της Καταλονίας θα χάσει ένα μεγάλο μέρος φίλων της (μακριά από τη Βαρκελώνη), θα χάσει σε δημοτικότητα και αυτό θα έχει αντίκτυπο και εμπορικά. Κακά τα ψέματα! Ενός κακού μύρια έπονται, σχεδόν πάντα! Αν το κακό είναι μεγάλο δηλαδή!

Δείτε κι αυτό: Τι κι αν υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο πριν από μερικές εβδομάδες; Ο Σέρχιο Αγουέρο σύμφωνα με το «BETEVE» ζητάει να αποχωρήσει άμεσα από την Μπαρτσελόνα και ήδη έχει δώσει εντολή στους δικηγόρους του να ελέγξουν τους όρους του συμβολαίου του!

Βλέπετε... τον τρέλανε η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από τους Καταλανούς, καθώς ο κυριότερος λόγος που υπέγραψε με τους «μπλαουγράνα» ήταν ώστε να αγωνιστεί δίπλα στον αδερφικό του φίλο, κάτι που τελικά που δε μπορεί να γίνει...

Ο «Κουν» έχειι οργή με τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες και ειδικότερα από το γεγονός ότι η διοίκηση δεν τήρησε τη δέσμευσή της, σύμφωνα με την οποία ο Λιονέλ Μέσι θα έμενε στην Μπάρτσα.

«Είναι δεδομένο ότι το μέλλον του Αγουέρο στην Μπαρτσελόνα δεν φαίνεται καλό», καταλήγει το ρεπορτάζ...

Πηγή φωτογραφίας: ΑΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News