Μιχάλης Σπυριδάκης: Ολλανδία, Καμηλάρι και… ξανά Ολλανδία!

Ποδόσφαιρο
Μιχάλης Σπυριδάκης: Ολλανδία, Καμηλάρι και… ξανά Ολλανδία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μεσαρίτης ποδοσφαιριστής της Go Ahead Eagles πήρε… ανάσες ενόψει Eredivisie

Μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρα του βρίσκεται ο Μεσαρίτης Μιχάλης Σπυριδάκης καθώς ετοιμάζεται να αγωνιστεί την προσεχή σεζόν στην Eredivisie της Ολλανδίας με την φανέλα της Go Ahead Eagles!

Αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ολλανδικής ομάδας και κάνοντας ήδη πέρυσι επαγγελματικό ντεμπούτο, πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ Κατηγορία του Ολλανδικού πρωταθλήματος, με τα όνειρα αλλά και τις απαιτήσεις να μεγαλώνουν.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έκανε κανονικά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας με την Go Ahead Eagles και έπαιξε στα πρώτα φιλικά παιχνίδια. Οι τελευταίες ημέρες τον βρίσκουν στη γενέτειρά του, αφού ήρθε στο Καμηλάρι για να πάρει ανάσες και να περάσει λίγες ημέρες ξεκούρασης μαζί με την οικογένειά του.

Σύντομα όμως θα επιστρέψει στην Ολλανδία καθώς ξεκινά το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Μάλιστα αντίπαλος της Go Ahead Eagles σε ένα από τα προσεχή φιλικά θα είναι η Φίτεσε, την οποία αντιμετώπισε την Δευτέρα και ο ΟΦΗ.

Η πρεμιέρα του ολλανδικού πρωταθλήματος είναι στις 13 Αυγούστου, με την ομάδα του Μιχάλη Σπυριδάκη να φιλοξενεί τη Χέρενφεν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News