Υπάρχουν τόσοι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές στον κόσμο, αλλά ο Μέσι είναι μοναδικός!

Απόψεις
Υπάρχουν τόσοι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές στον κόσμο, αλλά ο Μέσι είναι μοναδικός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Του λείπει μόνο ένα Μουντιάλ και είναι μπροστά του στο Κατάρ! - Η "συγχρονικότητα" της 10ης Ιουλίου με τον Ρονάλντο! Τώρα χάνει 100.000 ευρώ την ημέρα μέχρι να υπογράψει νέο συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα

Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ο Μέσι είχε κατηγορηθεί ότι δεν έπαιζε τόσο καλά για την Εθνική Αργεντινής, όσο έκανε για τη Μπαρτσελόνα, και υπάρξαν ακόμη και σχόλια που τον «αφαιρούσαν» από τη λίστα των μεγαλύτερων ποδοσφαιριστών  όλων των εποχών απλώς και μόνο επειδή δεν κέρδισε συλλογικό τίτλο με την Αργεντινή .

Η Αργεντινή δεν κατάφερε να φτάσει σε έναν μεγάλο τελικό μεταξύ του 1993 και του 2004, ωστόσο, με τον Μέσι, κατάφερε να φτάσει σε πέντε τελικούς - τέσσερις στο Κόπα Αμέρικα και ένα στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Επιπλέον, είναι ο κορυφαίος σκόρερ της χώρας του έχοντας τις περισσότερες εμφανίσεις για την Αλμπισελέστε από οποιονδήποτε άλλο παίκτη.

Το μόνο που λείπει για τον Μέσι με την μπλε και άσπρη φανέλα είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η επόμενη ευκαιρία του θα έρθει στο Κατάρ τον επόμενο χρόνο στην ηλικία των 35. Και παρά τα χρόνια που προχώρησαν χωρίς να τραυματιστεί, θα οδηγήσει την ομάδα του στο μεγαλύτερο και πιο διάσημο τουρνουά ποδοσφαίρου.

Η αλήθεια είναι μία: Υπάρχουν τόσοι πολλοί σπουδαίοι ποδοσφαιριστές στον κόσμο αλλά ο Μέσι είναι διαφορετικός. Μια κατηγορία μόνος του. Πολλοί φίλαθλοι στον πλανήτη χάρηκαν διάπλατα για την επιτυχία του. Ήταν μια νίκη του ποδοσφαίρου!

Όπως και ότι ο ποδοσφαιρικός κόσμος στον πλανήτη, περίμενε τη στιγμή που αυτός ο μάγος της μπάλας θα σήκωνε διεθνές τρόπαιο με την Αργεντινή φέρνοντας  το τρόπαιο στο σπίτι μετά από 28 χρόνια. Η εικόνα που περίμενε.

Το 2021 του Λιονέλ Μέσι στο Κόπα Αμέρικα κατέγραψε τα περισσότερα γκολ, τις περισσότερες ασίστ, τις περισσότερες πάσες και κυρίως το... Κύπελλο! Παίκτης του τουρνουά ξανά...

Υπάρχει και μια «ανταγωνιστική» συγχρονικότητα: Στις 10 Ιουλίου 2016 ο Ρονάλντο κέρδισε το πρώτο του διεθνές τρόπαιο. Στις 10 Ιουλίου 2021ο Μέσι κατακτά το πρώτο του διεθνές τρόπαιο με την εθνική Αργεντινής. Ημέρα για ποδοσφαιρική εορτή!

Υπάρχει και η ισχυρή άποψη που λέει ότι είτε κερδίζει είτε χάνει, ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης της ιστορίας.

Ο Μέσι χάνει 100.000 ευρώ την ημέρα

Μένοντας ελεύθερος από συμβόλαιο με ομάδα κατά την τελευταία εβδομάδα, ο Λιονέλ Μέσι ελπίζει τώρα να καταλήξουν σε νέα συμφωνία συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, και οι διαπραγματεύσεις των επόμενων ημερών θα είναι ζωτικής σημασίας.

Σύμφωνα με στοιχεία που κυκλοφόρησε η El Mundo και  περιγράφουν τα κέρδη του Μέσι στην Μπαρτσελόνα , η γαλλική εφημερίδα L'Equipe υπολόγισε ότι από την αποχώρηση του ο Αργεντινός χάνει 100.000 ευρώ την ημέρα.

Για την El Mundo, ο έξι φορές νικητής της Χρυσής Μπάλα έπαιρνε μεικτά 138,9 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν στη Μπαρτσελόνα. Προς το παρόν, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Χουάν Λαπόρτα  κάνει ό, τι μπορεί για να διευθετήσει τους αριθμούς και να καταλήξει σε τελική συμφωνία για το νέο συμβόλαιο του Μέσι.

«Θα ήθελα να πω ότι όλα έχουν τελειώσει, αλλά δεν είναι έτσι. Οι συζητήσεις πάνε καλά, αλλά δεν έχουν τελειώσει ακόμη. Η ιδέα είναι να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό», δήλωσε η Laporta στα ΜΜΕ πρόσφατα. «Είμαστε σίγουροι, γιατί θέλει να μείνει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News