Τεράστια ανατροπή η Βραζιλία, παράπονα η Κολομβία

Ποδόσφαιρο
Τεράστια ανατροπή η Βραζιλία, παράπονα η Κολομβία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με γκολ στο 90+10'κελείδωσε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Copa America…

Η Βραζιλία εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Copa America, επικρατώντας τα ξημερώματα της Πέμπτης 2-1 της Κολομβίας στο Ρίο ντε Τζανέιρο και μάλιστα με τεράστια ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο!

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό και δυνατές συγκινήσεις μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, η Κολομβία άνοιξε το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό, με τον Λουίς Ντίαζ να πετυχαίνει ένα από τα καλύτερα γκολ της χρονιάς! Μετά από σέντρα του Κουαρδάδο, ο 24χρονος άσος της Πόρτο έπιασε ένα απίστευτο γυριστό, κάτι σαν ψαλιδάκι, κεραυνοβολώντας την εστία του Γουέβερτον!

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι «σελεσάο» ανέβασε στροφές, αυξάνοντας την πίεσή της στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 66', ο Νεϊμάρ σπατάλησε μεγάλη στιγμή, όταν το σουτ του επιχείρησε από πλεονεκτική θέση βρήκε στο δοκάρι. Στο 78' όμως ήρθε η ισοφάριση με τον Φιρμίνο, σε μια φάση όπου οι φιλοξενούμενοι έχουν έντονα παράπονα και δικαιολογημένα. Συγκεκριμένα, ο Νεϊμάρ στην προσπάθειά του να πασάρει βρήκε τον διαιτητή, Πιτάνα, ο οποίος δεν σταμάτησε το παιχνίδι, με αποτέλεσμα ο Λόντι να γίνει κάτοχος της μπάλας βγάζοντας την ασίστ για τον φορ της Λίβερπουλ.

Μάλιστα, μετά από εξέταση του VAR ο Αργεντινός επέμεινε στην απόφασή του και έδειξε σέντρα! Το παιχνίδι λίγο έλειψε να... τιναχτεί στον «αέρα» με τους Κολομβιανούς για περίπου πέντε λεπτά να διαμαρτύρονται και να μην κάνουν σέντρα!

Η ολική ανατροπή για τη Βραζιλία ολοκληρώθηκε στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν μετά από σέντρα του Νεϊμάρ, ο Κασεμίρο πήδηξε πιο ψηλά από όλους νικώντας από κοντά τον Οσπίνα.

Έτσι, η Βραζιλία πήρε την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στον δεύτερο όμιλο, αφήνοντας την Κολομβία στη δεύτερη θέση με τέσσερις πόντους.

Πηγή sport-fm.gr

Photo ΑΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News