Ο Τζενάρο Γκατούζο πάει... Τότεναμ!

Ποδόσφαιρο
Ο Τζενάρο Γκατούζο πάει... Τότεναμ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως μεταδίδει ο Νικολό Σίρα ο Γκατούζο τα βρήκε με την Τότεναμ, θα υπογράψει διετές συμβόλαιο και θα λαμβάνει 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Αστραπιαία κινήθηκε η Τότεναμ για να βρει τον νέο της προπονητή. Μετά το ναυάγιο με τον Πάουλο Φονσέκα είχε γίνει γνωστό πως ο Τζενάρο Γκατούζο είναι στην κορυφή της λίστας για να αναλάβει.

Τελικά, ο Ιταλός τεχνικός φαίνεται πως όχι απλά είναι ο εκλεκτός της διοίκησης, αλλά υπάρχει και συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όπως μεταδίδει ο Νικολό Σίρα ο Γκατούζο τα βρήκε με την Τότεναμ, θα υπογράψει διετές συμβόλαιο και θα λαμβάνει 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος ποδοσφαίρου  της Τότεναμ, Φάμπιο Παρασίτι είναι υποστηρικτής του Γκατούζο και τον θεωρεί πιο ελκυστικό για τη θέση.

Ο Παρασίτι, είχε επιχειρήσει να προωθηθεί η λύση για τον πάγκο με τον πρώην προπονητή της Τσέλσι, της Γιουβέντους και της Ιταλίας Αντόνιο Κόντε, αλλά οι συνομιλίες έπαψαν νωρίτερα τον Ιούνιο. Όπως δεν προχώρησαν οι επαφές για τους Χάνσι Φλικ και τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και άλλους.

Κάπως έτσι, ο Γκατούζο φαίνεται πως θα κάτσει… λίγες ώρες άνεργος μετά το «κοινό» διαζύγιο με την Φιορεντίνα, που προήλθε 23 ημέρες μετά την ανακοίνωση της πρόσληψής του. Από εκεί έφυγε διαφωνώντας με το ποιοι παίκτες θα υπογράψουν αυτό το καλοκαίρι. Όλα αυτά μέχρι με την επίσημη ανακοίνωση της Tότεναμ..

Το θέμα Γκατούζο - Τότεναμ, τρέχει στα διεθνή μέσα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News