Τσεφερίν: «Η δικαιοσύνη είναι αργή, αλλά πάντα έρχεται…»

Ποδόσφαιρο
Τσεφερίν: «Η δικαιοσύνη είναι αργή, αλλά πάντα έρχεται…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η UEFA ανακοίνωσε επίσημα την αναστολή εναντίον της Μπαρτσελόνα, της Ρεάλ και της Γιουβέντους, αλλά ο πρόεδρος της συνέχισε επικριτικός και τόνισε ότι ο Πλατινί δεν αξίξει το σχόλιο του

Ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσεφερίν προειδοποίησε τους τρεις συλλόγους που αποφάσισαν να μην αποσυρθούν από το έργο της Ευρωπαϊκής Σούπερ Λιγκ ότι θα υπάρξει δικαιοσύνη.

Η UEFA ανακοίνωσε επίσημα χτες την αναστολή της διαδικασίας εναντίον της Μπαρτσελόνα, της Γιουβέντους και της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο Τσεφερίν δήλωσε ότι το θέμα δεν έχει τελειώσει ακόμη.

«Θα πω απλώς ότι η δικαιοσύνη είναι μερικές φορές αργή, αλλά έρχεται πάντα. Πρώτα ξεκαθαρίζουμε τα νομικά πράγματα και μετά θα συνεχίσουμε ».

Ο πρόεδρος της UEFA συνέχισε να επικρίνει τους τρεις συλλόγους για τη συμπεριφορά τους.

«Μερικές φορές έχω την αίσθηση ότι αυτά τα τρία κλαμπ είναι σαν παιδιά που που χάνουν το σχολείο για λίγο. Δεν προσκαλούνται σε πάρτι γενεθλίων και μετά προσπαθούν να μπουν στο πάρτι με την αστυνομία»

Συνέχισε να δηλώνει ότι δεν του εξέπληξε όταν ο Μισέλ Πλατινί εξέφρασε την υποστήριξή του στη Super League:.«Τίποτα δεν με εκπλήσσει στο ποδόσφαιρο. Το σχόλιό του δεν αξίζει το σχόλιό μου»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News