Copa America: Πρεμιέρα με νίκες για Βραζιλία και Κολομβία

Ποδόσφαιρο
Copa America: Πρεμιέρα με νίκες για Βραζιλία και Κολομβία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρχισε η κορυφαία διοργάνωση Εθνικών ομάδων στη Λατινική Αμερική

Με νίκες των φαβορί ξεκίνησε το Copa America, που «μαγνητίζει» τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων.

Η Βραζιλία επικράτησε 3-0 της Βενεζουέλας και η Κολομβία 1-0 του Εκουαδόρ στους αγώνες της πρεμιέρας.

Η «Σελεσάο» μπήκε δυνατά και εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες της αντιπάλου, λόγω των 13 κρουσμάτων κορωνοϊού και έφτασε άνετα στη νίκη με 3-0.

Η ομάδα του Ζοζέ Πεσέιρο άντεξε για 23 λεπτά. Τότε μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νεϊμάρ ο Μαρκίνιος εκμεταλλεύτηκε το κενό στην άμυνα και άνοιξε το σκορ.

Παρά την πίεση της Βραζιλίας το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με τη σελεσάο να φτάνει στο 2-0 στο 62ο λεπτό. Ο Κουμάνα ανέτρεψε τον Ντανίλο και ο Νεϊμάρ ευστόχησε κάνοντας το 2-0. Αυτό ήταν το 67ο τέρμα του με την Εθνική Βραζιλίας και χρειάζεται ακόμα δέκα για να φτάσει τον Πελέ στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γκαμπιγκόλ στο 89ο λεπτό μετά από ασίστ και πάλι του Νεϊμάρ.

Στο δεύτερο ματς της πρεμιέρας η Κολομβία επικράτησε 1-0 του Εκουαδόρ. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές καλές στιγμές και ουσιαστικά κρίθηκε από μία πανέξυπνη κομπίνα των Κολομβιανών σε εκτέλεση φάουλ.

Στο 42ο λεπτό οι παίκτες της Κολομβίας εκτέλεσαν με πάσα φάουλ σε καλή θέση και έπειτα από πανέμορφο συνδυασμό ο Καρντόνα βρέθηκε απέναντι από τον Ορτίς και έκανε το 1-0. Το τέρμα αρχικά ακυρώθηκε αφού ο επόπτης υπέδειξε οφσάιντ, αλλά έπειτα από τη χρήση του VAR το γκολ μέτρησε κανονικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News