Για Ολυμπιακό και Μπουφόν κάνουν λόγο οι Ιταλοί

Ποδόσφαιρο
Για Ολυμπιακό και Μπουφόν κάνουν λόγο οι Ιταλοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιθυμία του παίκτη είναι να αγωνιστεί στο εξωτερικό…

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ενδιαφέροντος πρότζεκτ που θα τον κρατήσει στα γήπεδα ακόμα ένα χρόνο και το όνομα του Ολυμπιακού εξακολουθεί να συνδέεται με τον Ιταλό θρύλο.

Η A Bola δημοσίευσε ένα σχετικό ρεπορτάζ το Σάββατο σχετικά με την Μπενφίκα η οποία εξετάζει την περίπτωσή του και ανέφερε τους Πειραιώτες, ενώ το ίδιο έκανε και η Gazzetta dello Sport, υπό διαφορετικό πρίσμα.

Το κορυφαίο ιταλικό έντυπο παρουσίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του 43χρονου τερματοφύλακα στο περιοδικό GQ Italia, όπου επανέλαβε την επιθυμία του να αγωνιστεί στο εξωτερικό, αν τελικά συνεχίσει στα γήπεδα. Αυτήν τη φορά, όμως, άφησε ένα "παραθυράκι" για την Πάρμα, από την οποία, όμως, "δεν έχω ακούσει κανέναν".

Στη συνέχεια, το δημοσίευμα αναφέρεται στις ομάδες που υπάρχουν από το εξωτερικό: "Στο εξωτερικό, ήδη στα ίχνη του βρίσκεται ο Ολυμπιακός και υπάρχουν ενδείξεις κι από ένα ζευγάρι κορυφαίων συλλόγων από τη Βραζιλία".

Όσο για τον ίδιο τον Μπουφόν, δήλωσε μεταξύ άλλων στο GQ Italia: "Έχω πει ότι θα πάρω καμιά εικοσαριά μέρες (σ.σ. για ξεκούραση). Στη συνέχεια, θα μελετήσω προσεκτικά τις προτάσεις, γιατί είμαι αρκετά γεμάτος από την καριέρα μου και δεν έχω ανάγκη να κάνω κάτι παραπάνω, εκτός αν νιώσω μέσα μου πολύ δυνατά την ανάγκη να συνεχίσω".

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News