Aνταλλαγή Ρονάλντo- Πογκμπά σκέφτεται η Γιουβέντους;

Ποδόσφαιρο
Aνταλλαγή Ρονάλντo- Πογκμπά σκέφτεται η Γιουβέντους;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διατεθειμένη για το μεγάλο deal εμφανίζεται η Ιταλική ομάδα…

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επέστρεψε στην Γιουβέντους δύο χρόνια μετά το συναινετικό διαζύγιο που είχαν πάρει οι δύο πλευρές και πλέον έχει μία καυτή πατάτα στα χέρια του για να διαχειριστεί: αυτή της παραμονής ή μη του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Τορίνο, με τον CR7 να έχει ήδη κλείσει τριετία στην βέκια σινιόρα και να οδεύει προς το τέταρτο και τελευταίο έτος του συμβολαίου που είχε υπογράψει μαζί της το 2018.

Ωστόσο, την ίδια ώρα η ομάδα του Πιεμόντε έχει βάλει στο μάτι τον Πολ Πογκμπά και με δεδομένο πως και αυτός έχει έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αρκετοί είναι αυτοί που κάνουν συνειρμούς για ανταλλαγή των δύο παικτών μεταξύ των δύο αυτών ομάδων,

Το συγκεκριμένο μάλιστα σενάριο το υποστηρίζει με θέρμη και ο Νικολό Σίρα, με τον Ιταλό δημοσιογράφο να θεωρεί πως οι μπιανκονέρι έχουν αποφασίσει να κινηθεί για την ολοκλήρωση αυτού του εντυπωσιακού deal.

"Ο Πολ Πογκμπά θα ήθελε να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από το Euro 2020. Έχει καλές σχέσεις με τον Μαξ Αλέγκρι και αρκετούς παίκτες των μπιανονέρι. Η Γιουβέντους δουλεύει για πιθανή ανταλλαγή με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που μπορεί να φύγει ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη ανοίξει συζήτηση για αυτόν", αναφέρει χαρακτηριστικά μέσω ανάρτησης που έκανε το απόγευμα του Σαββάτου στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

Aξίζει να σημειωθεί πως το ετήσιο κασέ του Ρονάλντο στην Γιουβέντους είναι 31 εκατομμύρια ευρώ και αν υπάρχει κάποια ομάδα που μπορεί να αντέξει οικονομικά τέτοιο (βαρύ) φορτίο είναι η Γιουνάιτεντ, που έχει μάλιστα ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον παίκτη, λόγω της εξαιρετικής παρουσίας του σε αυτήν από το 2003 μέχρι το 2009.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News