Υπό παραχώρηση επτά παίκτες της Μπαρτσελόνα

Ποδόσφαιρο
Υπό παραχώρηση επτά παίκτες της Μπαρτσελόνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν από την παραμονή του Κούμαν…

Η Μπαρτσελόνα αναζητάει έσοδα το καλοκαίρι για να προχωρήσει σε μεταγραφικές κινήσεις και έτσι αναμένεται να προσπαθήσει να πουλήσει ορισμένες παίκτες της, κάτι που θα εξαρτηθεί και από την παραμονή του Κούμαν.

Όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo» η πιθανή απώλεια του τίτλου στην Ισπανία, θα είναι ακόμα ένα οικονομικό... χτύπημα για την Μπαρτσελόνα ενώ πολλά θα εξαρτηθούν και από την παραμονή του Ρόναλντ Κούμαν στο πάγκο της ομάδας, όσον αφορά τους παίκτες που θα δοθούν.

Σίγουροι θεωρούνται οι Νέτο, Σαμουέλ Ουμτίτι, Τζούνιορ Φίρπο και Φελίπε Κουτίνιο, από τους οποίους οι «μπλαουγκράνα» αισιοδοξούν πως θα μπορέσουν να συγκεντρώσουν ένα σημαντικό ποσό για να ενισχύσουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό.

Επίσης στα πλάνα για πώληση βρίσκεται οι Ματίας Φερνάντες και Μάρτιν Μπρεθγουάιτ ενώ στην λίστα των παικτών προς αποχώρηση υπάρχει με ερωτηματικό και το όνομα του Μίραλεμ Πιάνιτς. Κι αυτό γιατί αν μείνει ο Κούμαν, τότε θα μείνει και ο Βόσνιος. Σε διαφορετική περίπτωση ο Πιάνιτς θα είναι προς πώληση.

Σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχει και το σενάριο του δανεισμού, μέσω του οποίου θα μειωθεί το κόστος ενόψει της νέας χρονιάς.

Πηγή: sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News