Πέταξε και τις τελευταίες ελπίδες η Μπαρτσελόνα

Ποδόσφαιρο
Πέταξε και τις τελευταίες ελπίδες η Μπαρτσελόνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντίο τίτλος για τη Μπάρτσα του Μέσι μετά τη νέα απώλεια 3-3 στην έδρα της Λεβάντε

Η Μπαρτσελόνα αποχαιρέτησε τις όποιες πιθανότητες είχε για κατάκτηση του φετινού τίτλου μετά το ισόπαλο 3-3 εκτός έδρας με τη Λεβάντε το βράδυ της Τρίτης.

Ο Μέσι και η παρέα του έδωσαν την ευκαιρία στην Ατλέτικο να ξεφύγει και να πάει στο +4 δύο αγωνιστικές πριν το τέλος αρκεί να κερδίσει σήμερα την Σοσιεδάδ. Αυτή ήταν μάλιστα η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία μετά το ισόπαλο ματς με την Ατλέτικο εντός έδρας πριν λίγες μέρες.

Η Μπάρτσα προηγήθηκε δύο φορές στην αναμέτρηση, αρχικά με 0-2 με τέρματα των Μέσι και Πέδρι και εν συνεχεία με 2-3 με τον Ντεμπελέ και ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι και το 83'. Οι γηπεδούχοι όμως βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσουν αρχικά σε 2-2 και εν συνεχεία σε 3-3 με τον Σέρχιο Λεόν και να κόψουν και τις τελευταίες ελπίδες διεκδίκησης του τίτλου από την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Αίτορ, Μιραμόν (75' Κόκε), Βέζο, Ντουάρτε (61' Μάλσα), Τόνο, Ντε Φρούτος, Μελέρο, Ρομπέρτο Σοάρεζ, Μπάρντι (61' Ντάνι Γκόμες), Σαλβαδόρ (75' Σέρχιο Λεόν), Μοράλες (90' Κοτσορασβίλι).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Αραούχο (46' Ρομπέρτο), Πικέ, Λενγκλέ, Μπουσκέτς, Ντεμπελέ (82' Ντεστ), Ντε Γιονγκ, Πέδρι (74' Όσκαρ Μινγκέθα), Ζόρντι Άλμπα, Γκριεζμάν (81' Μπρέθγουειτ), Μέσι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News