Γκολ ανήμερα των γενεθλίων του για τον Ηλία Κουτσουπιά στην Ιταλία...

Ποδόσφαιρο
Γκολ ανήμερα των γενεθλίων του για τον Ηλία Κουτσουπιά στην Ιταλία...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του έχασε αυτή τη φορά από την Πίζα ωστόσο αυτός "βρήκε δίχτυα" με τη συγκεκριμένη ομάδα και πάλι...

Η Βίρτους Εντέλα φιλοξενήθηκε από την Πίζα και στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης σκόραρε ένα παιδί από το Ηράκλειο που είχε τα γενέθλιά του: Ο Ηλίας Κουτσουπιάς άνοιξε το σκορ μετά από ασίστ του Μοροζίνι.

Τελικά η ομάδα του ηττήθηκε με 3-2 με τον 20χρονο ποδοσφαιριστή να σκοράρει στην ημέρα των γενεθλίων (10/05/2001) και να αντικαθίσταται στο 50ο λεπτό με τον Αντρέα Μαρκούτσι να περνά στη θέση του.

Ο ταλαντούχος μέσος με θητεία στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ και του Πλατανιά γιόρτασε με γκολ τα γενέθλιά του, έστω κι αν το αποτέλεσμα της ομάδας του (Βίρτους Εντέλα) δεν ήταν το αναμενόμενο (ήττα).

Ο Ηλίας μάλιστα είχε σκοράρει και στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου κόντρα στην Πίζα. Είχε σημειώσει στο 78ο λεπτό το νικητήριο γκολ (2-1) κι είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα.

Το παρθενικό του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα Serie B το είχε σημειώσει στην εκτός έδρας νίκη της Βίρτους Εντέλα επί της Βιτσέντζα. Κάτι που σημαίνει ότι μονάχα το σημερινό του (10/05) γκολ δεν απέφερε βαθμό ή βαθμούς στην ομάδα του.

Πηγή φωτογραφίας: INTIME

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News