Το Ποίημα του Πεπ Γκουαρδιόλα!

Απόψεις
Το Ποίημα του Πεπ Γκουαρδιόλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι αυτό όλο που θαυμάζουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι, γιατί απλά ο Γκουαρδιόλα έχει επιτύχει να ενσωματώσει την ιδεολογία του στην ομάδα - Η οικονομική πτώση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο λόγω κορωνοϊού

Απολαμβάνουμε ποδόσφαιρο με το μοναδικό πνεύμα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Απίστευτη η Σίτι!

Δεν είναι που  προκρίθηκε πρώτη φορά σε τελικό του Champions League, ούτε οι 7 διαδοχικές νίκες της  στη διοργάνωση ως μοναδική αγγλική επίδοση, ούτε οι 11 νίκες σε μία σεζόν στη διοργάνωση.

Είναι αυτό όλο που θαυμάζουμε καθώς εκτυλίσσεται από παιχνίδι σε παιχνίδι, γιατί απλά ο Γκουαρδιόλα έχει επιτύχει να ενσωματώσει την ιδεολογία του στην ομάδα. Με 89% ποσοστό επιτυχίας στο Τσάμπιονς Λιγκ, το στυλ της κατοχής στα χέρια του, αποθεώνεται με ευκολία.

Κοινά αποδεκτή η δήλωση του  Ρίο Φέρντιναντ: «Το κάνουν με απίστευτο τρόπο. Δεν είμαι οπαδός της Σίτι, αλλά μου αρέσει να τους παρακολουθώ"!

Στα πρόθυρα της δόξας, έχουν ανοίξει το δρόμο τους στον τελικό άψογα, πηγαίνοντας 12 αγώνες αήττητοι, παραχωρώντας μόνο τέσσερα γκολ στην πορεία.

Μπροστά στη μεγάλη πρόκληση από τον πολυνίκη προπονητή της Σίτι στους ισχυρισμούς ότι κέρδισε μόνο το Champions League με τη Μπαρτσελόνα  χάρη στην ιδιοφυΐα του Μέσι.

Λες και ότι ο Πεπ δεν είναι μια ποδοσφαιρική ιδιοφυία στρατηγικής υφής...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News