Μιχάλης Σπυριδάκης: Ντεμπούτο στην Ολλανδία με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς!

Ποδόσφαιρο
Μιχάλης Σπυριδάκης: Ντεμπούτο στην Ολλανδία με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παράδοση των επιθετικών από την Κρήτη συνεχίζεται στο ολλανδικό ποδόσφαιρο

Το Πάσχα του 2021 θα το θυμάται μια ζωή ο μεσαρίτης επιθετικός με καταγωγή από το Καμηλάρι, ο Μιχάλης Σπυριδάκης, συνεχίζοντας να ζει το ποδοσφαιρικό του όνειρο στην Ολλανδία.

Κι αυτό γιατί την ώρα που η οικογένειά του γιόρταζε το Πάσχα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, εκείνος έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο στην Ολλανδία!

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής ήταν στην αποστολή της Γκόου Αχέντ Ιγκλς και αγωνίστηκε ως αλλαγή στο νικηφόρο 5-1 επί της Χέλμοντ για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας του ολλανδικού ποδοσφαίρου, καταγράφοντας την πρώτη του επαγγελματική συμμετοχή.

Προερχόμενος από την Ακαδημία του ΑΟΤ πριν λίγα χρόνια έκανε το μεγάλο βήμα στο ολλανδικό ποδόσφαιρο, αρχικά στην Ζούτφεν και στη συνέχεια στις ομάδες υποδομής της Γκόου Αχέντ Ιγκλς (U17, U19, U21), φτάνοντας γρήγορα στο ρόστερ της πρώτης ομάδας και στο ντεμπούτο του σε επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Μάλιστα επειδή η ομάδα του διεκδικεί φέτος άνοδο, δεν αποκλείεται να τον δούμε του χρόνου στην Eredivisie, συνεχίζοντας έτσι την παράδοση των επιθετικών από την Κρήτη στο ολλανδικό ποδόσφαιρο…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News