Ο πρόεδρος της Λίβερπουλ ζήτησε συγνώμη

Ποδόσφαιρο
Ο πρόεδρος της Λίβερπουλ ζήτησε συγνώμη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την απόφασή να συμμετάσχει η ομάδα του στην European Super League…

Με ένα video μέσα από τα social media ο Τζον Χένρι θέλησε να απολογηθεί στους φίλους της Λίβερπουλ για τη συμμετοχή της ομάδας στην European Super League.

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Λίβερπουλ ανέφερε: "Θέλω να απολογηθώ σε όλους τους οπαδούς της Λίβερπουλ για την αναστάστωση που προκάλεσα τις τελευταίες 48 ώρες. Είναι αυτονόητο, αλλά πρέπει να ειπωθεί ότι αυτό το σχέδιο δεν επρόκειτο ποτέ να σταθεί χωρίς την υποστήριξη του κόσμου.

Κανείς δεν σκέφτηκε κάτι διαφορετικό στην Αγγλία. Σ'αυτές τις 48 ώρες ήσασταν πολύ σαφείς ότι δεν θα σταθεί. Σας ακούσαμε, σας άκουσα.

Και θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Γιούργκεν, τους παίκτες και όλους όσοι δουλεύουν σκληρά στην ομάδα για να είναι περήφανοι οι οπαδοί μας.

Δεν έχουν απολύτως καμία ευθύνη για αυτήν την αναστάτωση. Αυτοί αναστατώθηκαν και αδίκως. Αυτό είναι το πιο οδυνηρό. Αγαπάνε την ομάδα που υποστηρίζετε και δουλεύουν για να είστε περήφανοι κάθε μέρα.

Ξέρω ότι όλη η ομάδα ανθρώπων της Λίβερπουλ έχουν το απαραίτητο πάθος και τις ηγετικές ικανότητες ώστε να χτίσουν ξανά την εμπιστοσύνη που χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε.

Πριν από πάνω από μια δεκαετία, αναλάβαμε τις προκλήσεις του ποδοσφαίρου και ονειρευτήκαμε ό,τι και εσείς. Δουλέψαμε σκληρά για να βελτιώσουμε την ομάδα σας και η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει.

Ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι, ακόμα κι όταν κάνουμε λάθη, προσπαθούμε για το καλύτερο συμφέρον της ομάδας σας.

Σ'αυτήν την προσπάθεια, σας απογοήτευσα. Ξανά, ζητώ συγγνώμη και εγώ είμαι ο μοναδικός υπεύθυνος για την αχρείαστη αρνητικότητα των τελευταίων δύο ημερών".

Είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω και δείχνει τη δύναμη που έχουν σήμερα οι οπαδοί και δικαιωματικά θα συνεχίσουν να έχουν. Αν υπάρχει ένα πράγμα που απέδειξε η πανδημία, είναι πόσο κομβικοί είναι οι οπαδοί για το ποδόσφαιρο και κάθε άθλημα, σε κάθε άδειο γήπεδο".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News