«Ρεάλ, Τσέλσι, Σίτι θα αποβληθούν από τα ημιτελικά του Champions League»!

Ποδόσφαιρο
«Ρεάλ, Τσέλσι, Σίτι θα αποβληθούν από τα ημιτελικά του Champions League»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος της δανέζικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA Γιέσπερ Μόλερ έριξε νέα βόμβα!

Ο πρόεδρος της δανέζικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA Γιέσπερ Μόλερ μίλησε στο δίκτυο DR, τονίζoντας πως η διοργανώτρια αρχή του Champions League πρόκειται να ανακοινώσει μέχρι την Παρασκευή (23/4) την αποβολή των τριών από τις τέσσερις φιναλίστ των ημιτελικών, δηλαδή τις Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, οι οποίες ανήκουν στα ιδρυτικά μέλη της European Super League!

«H Τσέλσι, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι θα αποβληθούν από τη φετινή διοργάνωση και περιμένω αυτό να συμβεί την Παρασκευή! Τότε θα πρέπει να βρούμε πώς θα ολοκληρωθεί η σεζόν στο Champions League», είπε χαρακτηριστικά. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό το σενάριο «παίζει» ως φημολογία από τα ξημερώματα, όταν και ανακοινώθηκε η ίδρυση της European Super League. Πρώτη φορά, ωστόσο, το λέει εξέχων μέλος του ποδοσφαίρου.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο -και απομείνει η Παρί Σεν Ζερμέν στα ημιτελικά- καταλαβαίνει κανείς πως θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις και σε ό,τι αφορά το φετινό Champions League, αλλά και το Europa, καθώς στους «4» της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της Ευρώπης βρίσκονται Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News