Διεθνές Ποδόσφαιρο

Γιουβέντους: Με ερωτηματικά η θέση της για τη European Super League

Η Γιουβέντους αρνήθηκε να δώσει εγγυήσεις ότι αυτό το πρότζεκτ θα πετύχει.

Η Γιουβέντους ανήκει στις 12 ομάδες που ετοιμάζονται να προκαλέσουν ένα σχίσμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με τη δημιουργία της European Super League. Οι "μπιανκονέρι" εξέδωσαν ανακοίνωση τα ξημερώματα της Δευτέρας με την οποία ενημέρωσαν τους μετόχους τους στο Χρηματιστήριο (ως εισηγμένη εταιρία) για τις εξελίξεις, ωστόσο η ανακοίνωση κλείνει με έναν αρκετά... προνοητικό τρόπο.

Η ιταλική ομάδα ήταν μία από τις λίγες που δεν αναδημοσίευσε απλά την ιδρυτική διακήρυξη της European Super League. Αντιθέτως, εξέδωσε δική της ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιεί τις εξελίξεις, αλλά στην κατακλείδα της αναφέρει ότι "η εταιρία δεν μπορεί να διασφαλίσει ότι το πρότζεκτ θα υλοποιηθεί με επιτυχία στο τέλος ή να προβλέψει τον ακριβή χρόνο υλοποίησης. Κατά συνέπεια, η εταιρία δεν έχει όλα τα διαθέσιμα στοιχεία για να αξιολογήσει λεπτομερώς τον αντίκτυπο της European Super League στις χρηματοοικονομικές συνθήκες και την απόδοσή της".

Η "γηραιά κυρία" λαμβάνει τα μέτρα της, αφού η δικαστική μάχη που θα ακολουθήσει κατά τα φαινόμενα δεν αποκλείεται να βγάλει νικητές το συνασπισμό FIFA-UEFA-λιγκών και ηττημένη τη European Super League, με συνέπεια ο σύλλογος να είναι υπόλογος στους μετόχους του.

Παρ' όλα αυτά, η ιταλική ομάδα και προσωπικά ο ίδιος ο Αντρέα Ανιέλι στηρίζουν το νέο πρότζεκτ με όλες τις δυνάμεις τους και θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να μην βγουν μάντεις κακού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια