Απίστευτο: Η Φένλο ισοφάρισε τις 10 σερί ήττες του ΟΦΗ!

Ποδόσφαιρο
Απίστευτο: Η Φένλο ισοφάρισε τις 10 σερί ήττες του ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιακουμάκης έχει σιγήσει και η ολλανδική ομάδα οδεύει σε υποβιβασμό

Η κατάσταση που επικρατούσε τους προηγούμενους μήνες στον ΟΦΗ και τον έχει φέρει να μάχεται τώρα για την παραμονή του στα Play Out, φαίνεται ότι είναι και… ολλανδικό φαινόμενο με ολίγον από Ελλάδα!

Ο λόγος για τη Φένλο την ομάδα του Γιώργου Γιακουμάκη και των αδερφών Τάσου και Χρήστου Δώνη, που πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό!

Μάλιστα, η Φένλο ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ του ΟΦΗ με 10 συνεχόμενες ήττες (!) και σίγουρα προκαλεί εντύπωση όταν στις τάξεις της βρίσκεται με 24 γκολ ο πρώτος σκόρερ της Eredivisie και παραμένει ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο.

Είναι αλήθεια ότι ο Ηρακλειώτης φορ έχει σιγήσει στις τελευταίες αγωνιστικές, με το τελευταίο του γκολ να έχει επιτευχθεί πριν ένα μήνα, στις 14 Μαρτίου και στην ήττα με 3-1 από τη Φορτούνα Σιτάρντ και σίγουρα η απουσία των δικών του γκολ φέρνει και απουσία βαθμών.

Η Φένλο με 22β. βρίσκεται 16η στη βαθμολογία και είναι σε θέση μπαράζ μειονεκτώντας στην ισοβαθμία με τη Βίλεμ, ενώ ακολουθεί 17η η Έμεν με έναν πόντο λιγότερο, σε θέση που οδηγεί απευθείας στον υποβιβασμό ενώ αρκετά πιο πίσω ουραγός είναι η 18η Ντεν Χάαγκ.

Σίγουρα θα γίνει μάχη μέχρι την τελευταία αγωνιστική και το φινάλε αναμένεται δραματικό με ντέρμπι σωτηρίας Φένλο-Έμεν!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News